Carnavalskleding en kostuums huren

Bij ons vind u een grote collectie carnavalskleding en accessoires die u kunt huren. Maar we hebben ook een flinke collectie kostuums en accessoires om te kopen. Kom in onze winkel in Leusden snuffelen.

Eekhoorn

€30,00
Een bijzonder knaagdier. Dit kostuum is ideaal voor een leuk dieren themafeest. Ook leuk voor op de peuterspeelzaal om een verhaal meer kracht bij te zetten.
Lief geel kuiken. Tweety is een animatiefilmfiguur uit de Looney Tunes. Zijn naam is een samentrekking van "sweetie" en "tweet". Kijk dat grote hoofd, succes verzekerd. Je gezicht is gelukkig wel vrij.

Olifant

€27,50
In dit kostuum van een olifant heb je de 'grootste' lol op elk themafeest.

Het hoofd van de olifant draag je als een capuchon. Bij dit kostuum is je gezicht vrij.

Naast dit dierenpak hebben we nog veel meer leuke dieren, neem eens een kijken....

Pinguin

€20,00
De obers uit de dierenwereld. Dit pinguin kostuum is echt heel cool! Lekker luchtig en simpel pak. Je komt ze nog weleens tegen bij het carnaval, maar is ook ideaal voor een leuk dieren themafeest.

Tijger kostuum

€27,50
Tijgertje!
Gevaarlijk beest maar ook een figuur uit het boek Winny de Pooh! En daar is hij niet zo gevaarlijk...
Een makkelijk kostuum die het gezicht vrij laat, dus je kan wel een drankje drinken.

Mascotte koe

€32,50
Je kan van alles promoten in dit mascotte kostuum of je kan je sportteam aanmoedigen. Het pak draagt verbazend comfortabel met die kop helemaal over je gezicht. En je bent echt niet herkenbaar.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »