Kerstpakken huren

Rond het kerstfeest zijn veel verkleed activiteiten. Denk hierbij aan een kerststal met dieren, de drie wijzen uit het oosten, een kerstman of vrouw, een rendier: wij hebben het allemaal!

Veel kwalitatieve Kerstmannen kostuums, zeer compleet en fris, te huur bij Incognito Kledingverhuur. Natuurlijk deelt hij de kerstpakketten uit! Of geeft hij uw bedrijf dat extra kersttintje.

Kerstjurkje

€20,00
Laat je gasten verwelkomen door kerstvrouwen en je hebt gelijk een leuke sfeer. Of schuif gewoon zó aan bij het kerstdiner.
En nog veel meer kostuums voor een Dickens markt.
Dit kerstvrouwen kostuum is echt iets voor een kerstmarkt, het liefst met sneeuw! Een prachtige kostuum waarmee je voor de dag kunt komen.
Laat je gasten verwelkomen door kerstvrouwen en je hebt gelijk een leuke sfeer. Of schuif gewoon zó aan bij het kerstdiner.
Voor een personeelsfeest!
Laat je gasten verwelkomen door kerstvrouwen en je hebt gelijk een leuke sfeer. Of schuif gewoon zó aan bij het kerstdiner.
Rudolph the Red-Nosed Reindeer, wie kent het liedje niet? Een prachtig kostuum dus om op een kerstmarkt te dragen of voor iemand die de Kerstman moet vergezellen.

Kerst elf

€30,00
Wie de kerstman is, is voor iedereen wel bekend. Maar al die leuke, kleine elfjes van de kerstman… Waar komen die eigenlijk vandaan? Zij zijn het die zo hard werken op de Noordpool om voor jou het leukste cadeautje te vinden en in te pakken!
Kerst Engel kostuum voor een verkleedfeest? Een schattig, luchtig jurkje met vleugels en een aureool.
Regeer over de avond in dit winterse koningskostuum en koninginnen kostuum. De koning in een stoer pak met lange baard en pruik. De koningin in ijstinten.

IJskoningin

€30,00
Een prachtige outfit voor een ijskoningin. Een kostuum waarmee je elke winterfair nog leuker maakt. Of natuurlijk een kerstmarkt extra bijzonder maakt.

Sneeuwman

€27,50
Dit sneeuwmannen kostuum brengt je in winterse sferen. Als er dan geen echte sneeuw valt dan moet het maar zo. Leuke verschijning op een kerstmarkt! Of als er iets gepromoot moet worden in de winter.

Smoking huren

€45,00
Een smoking wordt gedragen als avondkleding op formele feesten. Als erop uw uitnodiging "blacktie" staat, wordt u geacht in een smoking te verschijnen. De dame aan uw zijde mag zowel in een lange galajurk als in een korte galajurk maar het moet beslist fe

Romeinse soldaat

€27,50
De kostuums van de Romeinen worden vaak gebruikt om het bijbelse verhaal te verbeelden met de kerst.
Ze zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor de carnaval of een ander leuk thema feest.

Het kostuum van de soldaat bestaat uit een tuniek, cape, strokenr
Uit het verre oosten waren daar de drie wijzen Melchior, Balthasar en Caspar. Prachtige kostuums met koninklijke allure, om de kerststal compleet te maken.

Het kostuum van Melchior bestaat uit: cape, hoofddeksel
Het kostuum van Balthasar bestaat uit:

Kerststal

€27,50
Met deze kostuums kun je een levende kerststal verbeelden. Een herder, een ezel en een schaap.
Natuurlijk heeft Incognito ook kostuums voor Maria en Jozef en de wijzen uit het Oosten.

Jozef & Maria

€27,50
Kerst is pas compleet met een levende kerststal op een kerstmarkt.
Incognito heeft ook kostuums voor de wijzen uit het Oosten en de herdertjes die bij nachte liggen.
Twee kerstkostuums waar je mee voor de dag kan komen.
Het kostuum van de engel bestaat uit een jurk, vleugels en een aureool en kost in de verhuur € 20,00 De pruik kan erbij gekocht worden voor € 6,25
De Kerstelf bestaat uit een broek, shirt, riem, sch
Mascotte rendier kostuum
Dickens kerst kostuums te huur voor de gezellige kerstmarkten. Ga geheel in stijl en je zult zeker succes hebben!
Dickens kerst kostuums te huur voor de gezellige kerstmarkten. Ga geheel in stijl en je zult zeker succes hebben!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »