Kerstpakken huren

Rond het kerstfeest zijn veel verkleed activiteiten. Denk hierbij aan een kerststal met dieren, de drie wijzen uit het oosten, een kerstman of vrouw, een rendier: wij hebben het allemaal!

Veel kwalitatieve Kerstmannen kostuums, zeer compleet en fris, te huur bij Incognito Kledingverhuur. Natuurlijk deelt hij de kerstpakketten uit! Of geeft hij uw bedrijf dat extra kersttintje. Ook voor kerstmarkten!
Laat je gasten verwelkomen door kerstvrouwen en je hebt gelijk een leuke sfeer. Of schuif gewoon zó aan bij het kerstdiner.
En nog veel meer kostuums voor een Dickens markt.
Dit kerstvrouwen kostuum is echt iets voor een kerstmarkt, het liefst met sneeuw! Een prachtige kostuum waarmee je voor de dag kunt komen.
Laat je gasten verwelkomen door kerstvrouwen en je hebt gelijk een leuke sfeer. Of schuif gewoon zó aan bij het kerstdiner.
Voor een personeelsfeest!
Laat je gasten verwelkomen door kerstvrouwen en je hebt gelijk een leuke sfeer. Of schuif gewoon zó aan bij het kerstdiner.

Kerst elf - 175

€30,00
Wie de kerstman is, is voor iedereen wel bekend. Maar al die leuke, kleine elfjes van de kerstman… Waar komen die eigenlijk vandaan? Zij zijn het die zo hard werken op de Noordpool om voor jou het leukste cadeautje te vinden en in te pakken!
Twee kerstkostuums waar je mee voor de dag kan komen.
Het kostuum van de engel bestaat uit een jurk, vleugels en een aureool. De Kerstelf bestaat uit een broek, shirt, riem, schoen overtrekken, sjaal en muts.
Kerst Engel kostuum voor een verkleedfeest? Een schattig, luchtig jurkje met vleugels en een aureool.
Een dierenpak voor december. Leuk voor de kerstmarkt of bij de wintersport! Een lekker warm beestenpak met een kop die helemaal over het hoofd gaat.
Rudolph the Red-Nosed Reindeer, wie kent het liedje niet? Dit prachtige kostuum is dus om op een kerstmarkt te dragen of voor iemand die de Kerstman moet vergezellen.

Sneeuwman

€27,50
Dit sneeuwmannen kostuum brengt je in winterse sferen. Als er dan geen echte sneeuw valt dan moet het maar zo. Leuke verschijning op een kerstmarkt! Of als er iets gepromoot moet worden in de winter.
Een prachtige outfit voor een ijskoningin. Een kostuum waarmee je elke winterfair nog leuker maakt. Of natuurlijk een kerstmarkt extra bijzonder maakt.
Regeer over de avond in dit winterse koningskostuum en koninginnen kostuum. De koning in een stoer pak met lange baard en pruik. De koningin in ijstinten.
Kerst is pas compleet met een levende kerststal op een kerstmarkt.
Incognito heeft ook kostuums voor de wijzen uit het Oosten, herders en Romeinen

Romeinse outfit

€25,00
De Romeinen waren stoere mannen en veroverden alles wat ze konden. Het zijn dus kostuums voor stoere kerels. De Romeinse vrouwen hadden mooie gewaden! De kleding van de Romeinen wordt ook vaak gebruikt om het Bijbelse verhaal te verbeelden met de Kerst.

Romeinse kleding

€25,00
De Romeinen waren stoere mannen en veroverden alles wat ze konden. Het zijn dus kostuums voor stoere kerels. De kleding van de Romeinen wordt ook vaak gebruikt om het Bijbelse verhaal te verbeelden met de Kerst. Reserveer ze dus op tijd!

Romeinse soldaat

€27,50
De kostuums van de Romeinen worden vaak gebruikt om het bijbelse verhaal te verbeelden met de kerst.
Ze zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor de carnaval of een ander leuk thema feest.

Het kostuum van de soldaat bestaat uit een tuniek, cape, strokenr
Met deze kostuums kun je een levende kerststal verbeelden. Een herder, een ezel en een schaap.
Natuurlijk heeft Incognito ook kostuums voor Maria en Jozef en de wijzen uit het Oosten.
Uit het verre oosten waren daar de drie wijzen Melchior, Balthasar en Caspar. Prachtige kostuums met koninklijke allure, om de kerststal compleet te maken.
Dickens kerst kostuums te huur voor de gezellige kerstmarkten. Ga geheel in stijl en je zult zeker succes hebben!
Op veel kerstmarkten in Nederland worden Victoriaanse, Dickens kostuums gedragen en op sommige plaatsen is dit uitgegroeid tot een waar Dickens Event ( b.v. Deventer ) Incognito heeft keuze uit veel oud Engelse kostuums voor een Dickens markt!
18de eeuwse verkleedkleding. Stijlvolle kleding voor een welgestelde heer uit de Victoriaanse tijd, een man met geld. 
Ouderwetse kleding voor op de kerstmarkt waar jij de sfeer gaat maken, samen met al die andere verklede mensen. Alles in stijl van de Christmas Carol van de Engelse schrijver uit 1860
Dickens kerst kostuums te huur voor de gezellige kerstmarkten. Ga geheel in stijl en je zult zeker succes hebben!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »