Dieren

In onze grote en ruime winkel in Leusden kan je de leukste dierenpakken huren. Kijk op de website voor een greep uit onze collectie!

Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Een mooi mascotte kostuum om een feest op te leuken! Eén van de vele dieren die Incognito verhuurd. Kom jouw lievelings beest uitzoeken!
Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Dit is wel een erg grappige outfit en verbazend levensecht! Als Arabier op een kameel maak je een geweldige entree op elk feest.
Het kostuum van de pandabeer bestaat uit een pak en losse kop. Je gezicht is vrij in dit pak.
Een dierenpak voor december. Leuk voor de kerstmarkt of bij de wintersport! Een lekker warm beestenpak met een kop die helemaal over het hoofd gaat.

Weerwolf kostuum

€27,50
Een weerwolf is een mythologisch figuur die 's nachts in een wolf verandert en mensen en dieren verslindt. De mythe van de weerwolf is onderwerp van talrijke horrorverhalen en -films. Perfect kostuum voor de Halloween!
Uit de Amerikaanse Sesamstraat. Wij kennen hem ook wel als neef Jan van onze blauwe Pino. Zelfde familie, zelfde karakter. Leuk voor de carnaval of een TV helden feest.
Als deze vogel kom je geheel incognito binnen op het dierenfeestje. Eén van de vele beestenkostuums die incognito verhuurd.

De Rode Kater

€27,50
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren 70. De Rode Kater is de kat van het gezin Tromp. Hij zit meestal op de bank in de woonkamer en staat bekend om zijn filosofische kijk op het leven.
Als stripfiguur kom je goed bi

Hamster kostuum

€27,50
Pluizig Hamsterkostuum
Beroemd dierenkostuum dat kan hamsterennnnn!
Omdat hij een hamster is, wordt hij veel verhuurd voor de "Hamsterdagen"bij de AH

Bruine Hond

€27,50
Deze lieve trouwe vier(twee)voeter is een echte allemansvriend. Op een dierenfeest wordt je voortdurend aangehaald en geaaid. Het kostuum zit makkelijk en je gezicht is vrij.

Gorilla

€27,50
Dit gorilla kostuum is erg leuk voor een verkleedfeest met bijvoorbeeld een dierentuin thema. Met dit kostuum ben je volledig incognito, want je gezicht is bedekt. Ook wel een beetje eng!

Giraffe

€27,50
Een prachtig beest uit Afrika. Uit de dierentuin van Incognito.
Een lekker aaibaar kostuum wat zó herkenbaar is. Voor een themafeest of de carnaval!

Roze Flamingo

€22,00
Dit roze flamingo pak draag je als rokje, door de bretels blijft deze dan op je schouders hangen. Lekker fluffie beest met een hoge aaibaarheids factor.
Dresscode van de Toppers 2018: PRETTY IN PINK.
Groen met geel gevlekt octopus kostuum met losse muts die het hoofd van de octopus moet voorstellen. Lekker zacht en warm!

Boze wolf

€27,50
De wolf verkleed als oma uit het sprookje van Roodkapje. Maar grootmoeder wat heeft u grote tanden........
Ga als setje met roodkapje naar het carnaval of een themafeest. Bij het wolvenmasker is het gezicht vrij, wel zo handig met een drankje.
Incognito heeft veel kostuums te huur van TV en filmhelden, b.v. deze uit de Fabeltjeskrant die in de jaren '60-'70 op tv was. Kom zelf kijken en passen in Leusden!
Wie kent deze beroemde Disneyfiguren niet! Samen beleven ze de mooiste avonturen. Voor een striphelden feest ben je klaar met deze kostuums.
Deze knuffel Paashaas is uitermate geschikt om promotie werk te doen tijdens de Pasen: Deel bijvoorbeeld flyers en chocolade paaseitjes uit om extra reclame te maken voor je bedrijf. Of gewoon voor de gezelligheid in je winkelcentrum.

Calimero

€27,50
Zij zijn groot en ik is klein. Calimero is een tekenfilmfiguur; een klein zwart kippenkuiken in een gezin met verder enkel gele kuikens. Op zijn kop draagt hij een halve eierdop met een barst. Het gezicht is verder vrij op een snavel na.

Roze haas

€30,00
Dit hazen kostuum is uniek door zijn roze kleur. Uitstekend pak voor de carnaval of een ander thema feestje.
Naast dit roze kostuum hebben we ook nog verschillende andere hazen zoals de knuffel paashaas.

Roofvogel

€27,50
Roofvogels zijn over het algemeen vleesetende vogels die op een prooi jagen. Maar jij, in dit kostuum zal je ongetwijfeld wat relaxter gedragen. Voor een dierenfeestje is dit een origineel kostuum, heel wat anders dan een koe b.v.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »