Duizend en een nacht

De sprookjes van duizend-en-een-nacht zijn een raamvertelling: Sjahrazade vertelde haar koning elke avond een verhaal met een cliff-hanger om te voorkomen dat ze de volgende dag ter dood zou worden veroordeeld.

Aladdin & Jasmine uit de bekende Disney film 'Aladdin'
Met een paar keer wrijven over de magische lamp wordt het gegarandeerd een betoverende avond. Natuurlijk werken de prachtige outfits dan ook mee!
Waan je in het Midden Oosten en beleef een duizend en een nacht sprookje. Als sterke oosterse man weet jij de aandacht van iedereen te trekken.

De set bestaat uit een broek, sjerp, gilet en hoed.

Oosters setje

€22,00
Waan je in Oosterse sferen en beleef een duizend en een nacht sprookje in deze prachtige Oosterse kostuums. Glimmende stoffen en doorzichtige sluiers! De Sultan en zijn buikdanseres stellen de show.
Oosters kostuum setje, voor een sprookjesthema. Dit zijn goed matchende kostuums om als duo naar een oosters themafeest te gaan.
Waan je in oosterse sferen en beleef duizend en een nacht in deze prachtige oosterse kostuums.
Heel complete 1001-nacht kostuums. Mooie sprookjes outfits uit de oosterse landen. Denk ook aan vliegende tapijten en Ali Baba en de veertig rovers.
Waan je in oosterse sferen in deze kleurige oosterse pakken. Uit de sprookjes van 1001 nacht, je kent ze wel.: Alibaba en de 40 rovers.

Tijger kostuum

€27,50
Tijgertje!
Gevaarlijk beest maar ook een figuur uit het boek Winnie the Pooh! En daar is hij niet zo gevaarlijk...
Een makkelijk kostuum die het gezicht vrij laat, dus je kan wel een drankje drinken.
Mooie kleding in glimmende blauwe en gouden stof voor een thema feest. Ook op een basis school leuk te gebruiken bij een project. Leuk om als duo op te treden.
Paars kostuum uit de vertellingen "duizend en één nacht" . Sprookjes uit het Midden Oosten over vliegende tapijten en de geest uit de fles.
De geest uit de fles die alle wensen vervult! Leuk om te combineren met Alladin-outfit. Het kostuum bestaat uit een jurk en een masker
Zoeken jij en je vriendinnen een leuk kostuum als groep? Met deze oosterse harem kostuums ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen. Misschien komen jullie wel die leuke sultan tegen. Leuk voor carnaval of een themafeestje!

Elk kostuum bestaat uit:...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »