Als duo verkleed

Als stel naar een verkleedfeest? Incognito Kledingverhuur zet de leukste voor je op een rij!

Romeinen

€23,00
De kostuums van de Romeinen worden vaak gebruikt om het bijbelse verhaal te verbeelden met de kerst. Reserveer ze op tijd!
Ze zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor de carnaval of een historisch feest.
Mooie historische set uit de tijd van koning Arthur. Deze kruisridder en zijn hofdame. Een leuke combinatie voor een thema feest of ga samen naar de carnaval! Ook te gebruiken in een historisch toneelstuk.

Egyptisch stel

€23,00
Waan je op de oevers van de Nijl in de tijd van de oude Egyptenaren in deze mooie kostuums. Deze pakken zijn heel geschikt voor een themafeest of ga zo naar de carnaval.

Zorro met dame

€22,50
Zorro, wie kent hem niet? Eerst een televisie serie en daarna enkele films over deze held, die onrecht bestrijdt en lieftallige dames redt. Een stoer kostuum voor een thema feest of met de carnaval. Ga als setje met deze dame.
Uit de televisieserie Swiebertje, die uitgezonden werd door de NCRV in de jaren '60 en '70. Wil je back to the seventies dan kan je ook in deze kostuums. Of doe een leuke schetch als deze types. Uiteraard hebben we Swiebertje ook.
Hugh Hefner en zijn playboy bunny's. Wie kent hem niet!?
Ga verkleed als Hugh met je clubje bunny's met carnaval. Deze outfit is tegelijkertijd net zo treffend als simpel.

Het kostuum van Hugh bestaat uit een kamerjas, pyjama, kapiteinspet en een witt
Heb jij een historisch feest? Ga dan verkleed als Cleopatra de koningin van het oude Egypte. Of als Julius Ceasar, die het Romeinse rijk leidde. Deze kostuums en nog veel meer zijn te huur bij ons.
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts. De pruik is te koop in onze shop.

Soul setje

€13,00
“Hey soul sista!” Klaar om de nacht weg te dansen als de koning en koningin van de soul? In deze bijpassende outfits zijn jullie het middelpunt van de dansvloer.

Het kostuum voor haar bestaat uit een jurkje
Het kostuum voor hem bestaat uit een ...
Een piraten thema, altijd leuk! Beetje stoer, beetje stout. Bijpassende kostuums vind je bij Incognito, één van onze hoofdthema's in de verhuur.
Robin Hood is een echte Engelse volksheld. Hij vocht tegen onrecht en vooral ook vóór zijn lady Marian.
Ga als setje naar een thema feest in deze kostuums maar carnaval is ook zeker een optie.
Uit de bekende sience fiction film Star Wars. Luke Skywalker zoals hij er uitzag in de eerste films. En natuurlijk prinses Leia, herkenbaar door haar vlechtknotjes. Leuk voor een feest met een film-thema.

Het Luke Skywalker kostuum bestaat uit: Jas, br
De roaring twenties. Maak het thema-feest onveilig in deze gangsteroutfit of steel de show in je flapperjurkje. Leuk om als setje te gaan, ook naar de carnaval.

Engel & Duivel

€22,00
Een mooie tegenstelling. Goed of slecht! Leuk voor een themafeestje. En ook naar de carnaval ga je zo als een origineel stel.
Zó ging je vroeger naar een gemaskerd bal en zó kan het ook nu nog! Of een historisch feest , de kostuums zijn zeer geschikt!
Figuren uit het bekende Belgische kinderprogramma. Doe de kabouterdans met gegarandeerd succes. Natuurlijk vooral een succes bij kinderen! De kostuums zijn heel compleet en dragen makkelijk en luchtig.
Deze bekende fictieve kinderhelden van Disney laten ook veel grote mensen weer kind zijn. Leuk voor een feestje met als thema Disney, bekende figuren of stripfiguren.

Ot & Sien

€22,50
Uit grootmoeders tijd het ondernemende duo Ot en Sien. Wie kent nog de prachtige verhalen met mooie tekeningen erbij. Ot en Sien zijn de hoofdfiguren. Maar met deze kostuums beeld je ook die tijd uit.

Beul kostuum

€17,50
Zowel voor een historisch feest als een griezelige Halloween-party te gebruiken. Extra eng als stel!
De outfits zijn natuurgetrouw historisch.
Zie er samen duivels goed uit in deze bij elkaar passende outfits. En het draagt ook nog makkelijk.

Cowboy outfits

€16,50
Lekker ouderwets een feest met als thema het Wilde Westen! Indianen zijn ook welkom. Voor alle gasten hebben wij kostuums! Deze twee vormen een mooi duo.


Het dames kostuum bestaat uit: rok, top: huurprijs 18,00
Het heren kostuum bestaat uit: jas : h
In de tijd van het Wilde Westen: de strijd tussen het Noorden en het Zuiden in Amerika. Deze outfits zijn heel geschikt voor een cowboy-feest
Deze Hollandse kaasmeisjes doen het goed in het buitenland op een themafeest. Samen met het boerenkostuum, ook een leuk trio voor de carnaval.
Her beauty, his brains. Ook bekend van het tv-programma beauty & the nerd. Originele nerd kostuums die je echt niet in de winkel vind! Meerdere varianten aanwezig
Leuk om als stel te gaan!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »