Ideeën themafeesten

Ideeën voor feestthema's

Wil je een feest geven maar je weet nog niet hoe of wat? Natuurlijk kan je dat zelf! Hier een paar ideetjes. Meer heb je niet nodig: alleen het verkleden zorgt al voor zoveel lol! Een ruimte, een hapje en een drankje. Verkleden en het feest gaat al los. Hier hebben we een paar thema's op een rij die erg succesvol zijn!

Letter thema feesten of kleur thema feesten

De meest makkelijke, meest gebruikte en leukste feestthema's zijn de feesten met een letter thema. Kijk eens naar ons voorbeeld van het thema letter P-feest! Of een ander veel gebruikt thema is een kleur thema feest: roze, zwartwit of wit of zilver!: hoe leuk is dat! De Toppers zijn al jaren heel goed in dit soort thema's: en kijk eens wat een effect! Hier onder volgen nog wat ideetjes! 

Tips voor feestideeën

Als je een thema bedenkt maak het dan simpel en duidelijk zodat iedereen het snapt, de kleding herkenbaar is en het effect er ook meteen is. Je wilt een heel tof feest, dus je hebt de neiging iets heel bijzonders te bedenken. Vaak hoef dat juist niet om de meeste mensen mee te krijgen! En dat is belangrijk om het feest te laten slagen: dat iedereen het snapt en makkelijk mee doet. Bij letter thema feesten is het leuk om van elkaar te raden hoe de letter is ingevuld...ooooo, ben jij een Politicus (bij een P-thema!). We helpen je graag op weg. Mail ons met je vraag!

Alle genoemde huurprijzen bij de artikelen zijn voor vier dagen: donderdag/vrijdag/zaterdag ophalen, maandag terugbrengen! Nergens huur je goedkoper. Reinigen doen wij voor u.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »