Mascotte pakken


Yellow bird

€27,50
Uit de Amerikaanse Sesamstraat. Wij kennen hem ook wel als neef Jan van onze blauwe Pino. Zelfde familie, zelfde karakter. Leuk voor de carnaval of een TV helden feest.

Roze Flamingo

€22,00
Dit roze flamingo pak draag je als rokje, door de bretels blijft deze dan op je schouders hangen. Lekker fluffie beest met een hoge aaibaarheids factor.
Dresscode van de Toppers 2018: PRETTY IN PINK.
Het hoogtepunt van elk feestje. Iedereen zal niet kunnen wachten om jou uit te pakken. Ook voor een sinterklaas optocht een leuk kostuum.
Deze knuffel Paashaas is uitermate geschikt om promotie werk te doen tijdens de Pasen: Deel bijvoorbeeld flyers en chocolade paaseitjes uit om extra reclame te maken voor je bedrijf. Of gewoon voor de gezelligheid in je winkelcentrum.

Knuffel kip

€32,50
De knuffel kip is uitermate geschikt om promotie werk te doen voor je bedrijf.
Deel bijvoorbeeld flyers uit en ga op de foto met kinderen om extra reclame te maken.

Het mascotte pak van de knuffel kip bestaat uit een pak met een groot hoofd en vo...

Mascotte beer

€32,50
Een echte knuffel beer
Wat een geweldig pak! En zelfs die kop over jouw hoofd is goed te doen. Maak reclame voor je winkel of moedig je club aan in dit kostuum. Of wat dacht je van een ochtendje op een kinderdagverblijf?

Knuffel varken

€32,50
De knuffel varken/big is uitermate geschikt om promotie werk te doen voor je bedrijf.
Deel bijvoorbeeld flyers uit en ga op de foto met kinderen om extra reclame te maken.

Met dit kostuum ben je volledig onherkenbaar.
De knuffel st. Bernard hond is uitermate geschikt om promotie werk te doen voor je bedrijf.
Deze mascotte hond is lekker zacht en aaibaar. Dit beestenkostuum bestaat uit een pak met een groot hoofd en voeten. Eén van de vele dieren kostuum in onze collec
De knuffel papegaai is uitermate geschikt om promotie werk te doen voor je bedrijf.
Dit mascotte kostuum is lekker zacht en aaibaar. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie

Mascotte koe

€32,50
Je kan van alles promoten in dit mascotte kostuum of je kan je sportteam aanmoedigen. Het pak draagt verbazend comfortabel met die kop helemaal over je gezicht. En je bent echt niet herkenbaar.
Deze mascotte Aap is lekker zacht en aaibaar. Dit beestenkostuum bestaat uit een pak met een groot hoofd en voeten. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie.
Ga als heer en steel alle harten of wees een dame en laat iedereen op je azen. Deze leuke kaartspel kostuums zijn perfect voor een stel. Koning en Koniging, echt een bijzondere outfits.
De knuffel kikker is uitermate geschikt om promotie werk te doen voor je bedrijf, het is nl. een mascotte kostuum
Deel bijvoorbeeld flyers uit en ga op de foto met kinderen om reclame te maken

Het mascotte pak van de knuffel kikker bestaat uit een pa

Octopus

€30,00
Groen met geel gevlekt octopus kostuum met losse muts die het hoofd van de octopus moet voorstellen. Lekker zacht en warm!
Een mooi mascotte kostuum om een feest op te leuken! Eén van de vele dieren die Incognito verhuurd. Kom jouw lievelings beest uitzoeken!
Als deze vogel kom je geheel incognito binnen op het dierenfeestje. Eén van de vele beestenkostuums die incognito verhuurd.
Mascotte rendier kostuum

Witte paashaas

€40,00
Wit mascotte paashaas kostuum
Dit kostuum heeft een kop die je hele gezicht bedekt, dus je bent lekker onherkenbaar! Paaseitje kan deze haas net zo goed verstoppen als z'n bruine broertje.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »