Stripfiguren huren

Kostuums huren en verkleden als stripfiguur: als je dat ooit wilde is Incognito Leusden the place to be. Laat je fantasie gaan, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppen-animatieserie van Lubomír Beneš over twee onhandige maar vindingrijke klussers.
Verover de wereld zeeën als Kapitein in dit schitterende piratenkostuum. Het kostuum is zeer compleet en luxe.
Met de rode jas ben je een opvallende verschijning op elk thema feest en met de carnaval kan niemand om je heen.
Zorro, wie kent hem niet? Eerst een televisie serie en daarna enkele films over deze held, die onrecht bestrijdt en lieftallige dames redt. Een stoer kostuum voor een thema feest of met de carnaval.
Peppi en Kokki was een Nederlands komisch duo uit de jaren 70. De eenvoudige verhaaltjes draaien om twee matrozen die korte avonturen beleven.
Iedereen krijgt trek in een hamburger in deze clownsoutfit.
Makkelijke kostuums uit de TV serie Teletubbies. Kindervrienden Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa beleven allerlei eenvoudige avonturen in en rond hun huis in een felgroen heuvellandschap.
De zeeman, die supersterk wordt, na het eten van spinazie. Hij redt voortdurend zijn vriendinnetje Olijfje. Bekend van tekenfilm en stripverhalen. Leuke kostuums die een succes zijn op elk themafeest en ook met de carnaval.
Superleuk kabouterjurkje met mutsje. Weer zo'n leuke outfit voor de carnaval! Samen met je vriendin ben je zo heel origineel.
Barney en Betty zijn figuren uit de tekenfilmserie the Flintstones. Het speelt in de prehistorie waar ze allemaal vernuftige, primitieve uitvindingen hebben. De kostuums zijn makkelijk en primitief én heel herkenbaar.
SpongeBob SquarePants uit de tekenfilmserie, de wereldberoemde gele spons uit de zee.
Minion kostuum uit de gelijknamige animatiefilm uit 2015
Uit de bekende Belgische kinderserie Kabouter Plop komen deze twee figuren. Lui, officieel Lucibert, is postbode van beroep. Na de uitspraak "Ik word daar zo moe van" valt hij meestal direct in slaap. De ander is Klus.

De Rode Kater

€27,50
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren 70. De Rode Kater is de kat van het gezin Tromp. Hij zit meestal op de bank in de woonkamer en staat bekend om zijn filosofische kijk op het leven.
Als stripfiguur kom je goed bi

Marge Simpson

€22,00
Marjorie "Marge" Simpson is een tekenfilmpersonage uit de tekenfilm The Simpsons. Ze is de vrolijke en geduldige vrouw van Homer
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts.
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts. De pruik is te koop in onze shop.

Boze wolf

€27,50
De wolf verkleed als oma uit het sprookje van Roodkapje. Maar grootmoeder wat heeft u grote tanden........
Ga als setje met roodkapje naar het carnaval of een themafeest. Bij het wolvenmasker is het gezicht vrij, wel zo handig met een drankje.
Marsupilami stripfiguur
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren '70. Huisvriend Jeroentje werd bekend om zijn grapjes, begroet iedereen met de kreet "Hoi Pipeloi!" . De Rode Kater is de kat van het gezin.

Grote Smurf

€27,50
De tekenfilmserie De Smurfen is vooral in de jaren '90 populair. De serie bezorgde de Smurfen wereldwijde bekendheid. Vader Abraham met zijn smurfenlied deed daar nog een schepje bovenop!
Belle en het Beest zijn de populaire Disneyfiguren uit de gelijknamige tekenfilm. Het Beest raakt bevriend met Belle en uiteindelijk trouwen ze. Wie wil er nou niet verkleed gaan als de hoofdpersonen uit een echte Disney klassieker.
Prachtige kostuums wa
Wickie de Viking, de kleine maar oh zo slimme kinderheld uit de seventies. Door met zijn vinger langs zijn neus te wrijven geeft hij aan dat hij een goed idee heeft. Leuk kostuum voor op een striphelden feestje.

Hamster kostuum

€27,50
Pluizig Hamsterkostuum
Beroemd dierenkostuum dat kan hamsterennnnn!
Omdat hij een hamster is, wordt hij veel verhuurd voor de "Hamsterdagen"bij de AH
Stoer superhelden kostuum voor, uiteraard een vrouw. Eén van de superhelden kostuums die Incognito verhuurd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »