Stripfiguren huren

Kostuums huren en verkleden als stripfiguur: als je dat ooit wilde is Incognito Leusden the place to be. Laat je fantasie gaan, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Kapitein Piraat

€37,50
Verover de wereld zeeën als Kapitein in dit schitterende piratenkostuum. Het kostuum is zeer compleet en luxe.
Met de rode jas ben je een opvallende verschijning op elk thema feest en met de carnaval kan niemand om je heen.

Zorro met dame

€22,50
Zorro, wie kent hem niet? Eerst een televisie serie en daarna enkele films over deze held, die onrecht bestrijdt en lieftallige dames redt. Een stoer kostuum voor een thema feest of met de carnaval. Ga als setje met deze dame.

Ronald de clown

€27,50
Iedereen krijgt trek in een hamburger in deze clownsoutfit.

Yellow bird

€27,50
Uit de Amerikaanse Sesamstraat. Wij kennen hem ook wel als neef Jan van onze blauwe Pino. Zelfde familie, zelfde karakter. Leuk voor de carnaval of een TV helden feest.
De zeeman, die supersterk wordt, na het eten van spinazie. Hij redt voortdurend zijn vriendinnetje Olijfje. Bekend van tekenfilm en stripverhalen. Leuke kostuums die een succes zijn op elk themafeest en ook met de carnaval.

Kaboutermeisjes

€18,00
Superleuk kabouterjurkje met mutsje. Weer zo'n leuke outfit voor de carnaval! Samen met je vriendin ben je zo heel origineel.

Lui en Klus

€27,50
Uit de bekende Belgische kinderserie Kabouter Plop komen deze twee figuren. Lui, officieel Lucibert, is postbode van beroep. Na de uitspraak "Ik word daar zo moe van" valt hij meestal direct in slaap. De ander is Klus.

De Rode Kater

€27,50
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren 70. De Rode Kater is de kat van het gezin Tromp. Hij zit meestal op de bank in de woonkamer en staat bekend om zijn filosofische kijk op het leven.
Als stripfiguur kom je goed bi
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts.
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts. De pruik is te koop in onze shop.

Boze wolf

€27,50
De wolf verkleed als oma uit het sprookje van Roodkapje. Maar grootmoeder wat heeft u grote tanden........
Ga als setje met roodkapje naar het carnaval of een themafeest. Bij het wolvenmasker is het gezicht vrij, wel zo handig met een drankje.
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren '70. Huisvriend Jeroentje werd bekend om zijn grapjes, begroet iedereen met de kreet "Hoi Pipeloi!" . De Rode Kater is de kat van het gezin.

Grote Smurf

€27,50
De tekenfilmserie De Smurfen is vooral in de jaren '90 populair. De serie bezorgde de Smurfen wereldwijde bekendheid. Vader Abraham met zijn smurfenlied deed daar nog een schepje bovenop!
Wie kent deze beroemde Disneyfiguren niet! Samen beleven ze de mooiste avonturen. Voor een striphelden feest ben je klaar met deze kostuums.

Rap smurf

€27,50
De tekenfilmserie De Smurfen is vooral in de jaren '90 populair. De serie bezorgde de Smurfen wereldwijde bekendheid. Vader Abraham met zijn smurfenlied deed daar nog een schepje bovenop!
Geen klus-smurf, mopper-smurf of grote smurf, maar rap-smurf! Hele
Figuren uit het bekende Belgische kinderprogramma. Doe de kabouterdans met gegarandeerd succes. Natuurlijk vooral een succes bij kinderen! De kostuums zijn heel compleet en dragen makkelijk en luchtig.
Deze bekende fictieve kinderhelden van Disney laten ook veel grote mensen weer kind zijn. Leuk voor een feestje met als thema Disney, bekende figuren of stripfiguren.

Charlie Brown

€18,00
Charlie Brown is het hoofdpersonage uit de Amerikaanse stripreeks ‘Peanuts’ .Ook wel bekend van zijn hondje Snoopy. Naast dit kostuum hebben we ook Wendy, het vriendinnetje van Charlie Brown. Leuk om als stel verkleed te gaan...

Bard kostuum

€22,50
Asterix en Obelix, de Galliërs beleven de meest leuke avonturen wanneer zij de Romeinen proberen te verslaan.
In deze avonturen speelt de Bard op zijn harp en zingt een lied tot ieders verdriet. Ga als Bard als je durft! En neem de Gallische dame mee.
Belle en het Beest zijn de populaire Disneyfiguren uit de gelijknamige tekenfilm. Het Beest raakt bevriend met Belle en uiteindelijk trouwen ze. Wie wil er nou niet verkleed gaan als de hoofdpersonen uit een echte Disney klassieker.
Prachtige kostuums wa

Shrek & Fiona

€27,50
Shrek is een grote groene oger die prinses Fiona moet bevrijden uit een groot kasteel. Tijdens hun terug reis wordt Shrek verliefd op prinses Fiona. Leuke Disney kostuums voor een stel.

Smurfen

€27,50
De tekenfilmserie De Smurfen is vooral in de jaren '90 populair. De serie bezorgde de Smurfen wereldwijde bekendheid. Vader Abraham met zijn smurfenlied deed daar nog een schepje bovenop!
Smurfin & Gargamel zijn de twee tegenpolen in de bekende kindertelevisieserie 'De Smurfen'.
De smurfen beleven allemaal avonturen samen met Smurfin en Gargamel.

The Wizard of Oz

€27,50
The Wizard of Oz is een Amerikaanse musical/fantasyfilm uit 1939.
De film geldt tegenwoordig als de bekendste verfilming van Baums boek, en als een van de beroemdste films aller tijden. Dorothy, de blikkenman, de vogelverschrikker en de bange leeuw ...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »