Gelegenheidskleding huren

Verhuur van Gelegenheidskleding

Gelegenheidskleding kunt u ook voordelig huren. Je hebt het immers vaak maar een enkele keer nodig. en wellicht dat je maat toch weer iets is veranderd...daarom is huren vaak een goede optie. Zeker wanneer je alle opties vlakbij de hand hebt zoals Incognito: Verhuur, Outlet of De Galazaak: wij hebben de hele range voor u beschikbaar.

Verhuur van Galajurken en Cocktailjurken

Wij hebben uit de collectie van De Galazaak een selectie jurken die ook geschikt is voor verhuur. Veel verhuur bedrijven hebben geen toegang tot leveranciers van mooie Galajurken. Wij hebben dat via onze Galazaken wel. Daarom hebben we een bijzonder aanbod. Voor verhuur geschikte galajurken zijn vaak taft- of satijn stoffen die minder kwetsbaar zijn. De modellen zijn ook meer tijdloos. 

Niet gevonden wat u zocht?

Dat kan gebeuren: de zoektocht naar de perfecte jurk gaat zelden over rozen. Gelukkig hebben wij meer opties voor u: zo is daar de Outlet van De Galazaak: prachtige jurken voor een heel scherpe prijs: kijkt u hier zelf maar even op de website van De Galajurken-Outlet.

Nog niets gevonden? Dat kan: misschien legt u de lat toch wat hoger. Dan wordt het tijd om te gaan passen in de Galazaak in Amersfoort  

Smokings huren

En ook de mannen vergeten we niet: wij hebben een van de grootste collectie's Complete Smokings, Jacquets of Rokkostuums van de regio. Zo groot dat je rustig zonder afspraak kunt langs komen en je outfit uitzoeken. We hebben veel paskamers en vriendelijk en deskundig personeel dat je vlot helpt de juiste maat te vinden, ook al is die niet doorsnee. Je kunt een hele outfit huren: compleet met lakschoenen, overhemd, strik of alleen het pak: het is aan jou.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »