Over ons

Kledingverhuur en kostuumverhuur, themakleding, gelegenheidskleding en galajurken

Wilt u leuke, gekke, grappige verkleedkleding of kostuums huren of kopen? Verkleed als superheld? Dan is dit het goede adres. Wij zijn de feestwinkel van Leusden, Zeist, Amersfoort en omstreken en hebben een net even andere collectie dan iedereen. Incognito ligt in Leusden op bedrijventerrein de Ambachtsweg. Tegen Amersfoort aan, vlakbij Utrecht. Wij zijn een van de grootste, moderne kledingverhuurders van Nederland. Ook vanuit Soest, Baarn, maar zeker ook Hilversum is onze kledingverhuur makkelijk te bereiken. Gratis parkeren. Op de website (met zoekfunctie)  staat slechts een deel van de collectie. 99,9% van onze bezoekers slaagt bij ons. Al onze kostuums hebben een geur-garantie en niet goed-geld-terug garantie: als wij aantoonbaar in gebreke blijven krijgt u uw geld terug of krijgt u een oplossing aangeboden. Bij ons dus met een gerust hart frisse kleding huren!

Huren per post 

Wilt u feestkleding of verkleedkleren huren? Verhuur van kostuums als: historische kleding, landen (cowboys, Chinezen, Zuidamerikaans, Tirol), religieuze kostuums (nonnen, de paus, kardinalen, engelen), beroepskleding (chirurg, leger, politie, serveersters), bekende figuren (Swiebertje, Bob de Bouwer, Kojak) of circus (clowns)  Met z'n allen in dezelfde kleding? Kijk onder de afbeelding: daar staat hoeveel identieke kledingstukken we op voorraad hebben. Bijbestellen kan vaak ook als we het tijdig weten. Ook voor leuke een leuke examenstunt moet je bij incognito zijn!

Carnaval

Bij ons slaagt u altijd. Tijdens carnaval verhuren wij niet alleen allerlei gekke pakken die je nergens kunt huren, maar verkopen ook leuke sexy setjes en stoere pakken! Met grotere groepen bent u ook van harte welkom: samen passen is toch veel leuker dan apart op een webwinkel bestellen? Een verrassende en nieuwe collectie die elk jaar anders is, en dit jaar groter dan ooit: dus kom dat maar even checken!!!
 

Themakleding en verkleedkostuums

Er worden veel feesten gegeven met de meest uiteenlopende thema's: proud to be vout, goed fout, bling bling, rich and famous, films and fans: noem maar op! Ook thema's met een kleur zijn populair: zilver, wit of rood waarbij iedereen alles in die kleur aan mag. Het feest begint al bij ons in onze ruime, winkel met 12 paskamers: gezellig met z'n allen voorproeven is al de helft van de lol. Laat je inspireren door een deel van onze collectie!

Halloween

Wilt u een eng kostuum huren? Ook daar hebben we de nodige kostuums en verkleedkleren voor maar ook enge maskers en schmink. Kijk, combineer zelf en griezel! 

Sinterklaas huren

Sinterklaas kleding en zwarte piet is ons specialisme. Wij zijn geen gelegenheids-Sinten. U kunt bij ons rekenen op meer dan 16 jaar ervaring en een professionele schmink. Wij beschikken ook over de ruimte en faciliteiten voor grotere groepen. Als u zoekt naar een kwalitatief en betrouwbare partner is Incognito kledingverhuur het adres voor u. Uiteraard hebben we ook kerstmannen en kerstvrouwen. Onze kostuums en accessoires zijn van uitstekende kwaliteit. Ga op zeker, ga Incognito!

Bekende figuren en superhelden

Wij zijn wereldberoemd in Nederland vanwege onze enorme collectie bekende figuren, striphelden, filmhelden en superhelden. Leuke en verrassende outfits uit eigen atelier die u ook per post kunt huren: dat is helemaal makkelijk. Snuffelt u maar eens rustig rond in onze galerij van BNners en andere bekende mensen....en bedenk in wiens schoenen u voor een avond zou willen staan...

Gala

Een  mooie  galajurk  of cocktailjurk voor een galafeest of een smoking huren? Gaat er iemand trouwen? Een aparte afdeling verhuur van gelegenheidskleding (smoking en jacquet) met een nieuwe en prachtige collectie galajurken. Onze kleding wordt o.a. gedragen op de miljonairs fair en koninklijke gala's. De collectie wordt regelmatig aangevuld en is gegarandeerd fris en schoon. Steeds meer mensen vinden huren een goede oplossing: volgend feest weer een andere, prachtige  jurk. Sinds kort uitgebreid met een outlet voor budget Galajurken. Deze jurken zijn te koop vanaf 25,= euro!!!

Wilt u liever een  nieuwe, exclusieve galajurk of  cocktailjurk kopen verwijzen wij naar onze winkel  de Galazaak, Westsingel 10, Amersfoort, in de binnenstad.  Voor openingstijden kijk op de website van De Galazaak. Ook hebben wij grote Galawinkels in Den Bosch en Haarlem. Alleen verkoop van nieuwe, meer exclusieve jurken en accessoires.

 Projecten en bedrijven

Voor bedrijven voeren wij speciale projecten uit. Verhuur van kleding voor groepstrainingen en rollenspel. Smokings voor het hele bedrijf, thuis afgeleverd. Een gezellige verkleedpartij voorafgaand aan een discoavond met de afdeling. Een historische avond. Ook series van dezelfde kostuums (chinezen, schotten, gospelzangeressen, saloongirls, boeven, gangsters) voor bedrijfspresentaties of beurzen.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »