Huren per post

Kostuums huren per post, bestellen via internet.

Omdat we steeds meer klanten van verder weg hebben bieden we de volgende mogelijkheden: 

Kostuums huren per post Optie 1.

U bekijkt de site en bestelt telefonisch of via de mail uw keuze via internet. Omdat niet onze hele collectie is afgebeeld adviseren wij altijd even te informeren als dat wat u zoekt niet is afgebeeld. Wij zullen altijd contact met u opnemen voor aanvullende informatie, en het kan zijn dat wij u adviseren toch te komen passen. Wij willen zeker weten dat u het juiste kledingstuk heeft gekozen en dat het is wat u denkt dat het is. U betaalt, wij sturen na ontvangst van huur en borg af. Na vier dagen ontvangen wij de goederen weer van u. De verzendkosten zijn voor u. Langer huren is altijd mogelijk tegen extra kosten. Alles wordt per mail bevestigd. Zo simpel is het.  Deze service geldt niet voor galajurken en kleding waarvan wij weten dat het noodzakelijk is eerst te passen. Van veel kleding kunnen we goed inschatten of u het past  als u uw confectie maat kent. 

 

 

 

Kostuums huren per post Optie 2.

U komt passen, betaalt huur en borg en wij zenden op de afgesproken tijd toe, u stuurt terug. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze hebt gemaakt en hoeft u niet nog eens heen en weer om te halen en te brengen.

Kostuums huren per post Optie 3.

U komt passen, u neemt het gehuurde meteen mee omdat u binnen vier dagen de kleding retourneert. U hoeft alleen op tijd terug te sturen. Langer mag altijd in overleg en afhankelijk van reserveringen. op deze manier spaart u ook weer een extra rit uit. 

Kostuums kopen per post Optie 4.

U bestelt via onze carnavalsshop.  Gebruik hiervoor het webformulier of bel met een van onze collega's. 

Let op!

Geen enkele vervoerder (PostNL, DHL, UPS etc) geeft 100% leveringsgarantie. Omdat wij van deze vervoerders afhankelijk zijn kunnen wij helaas ook geen garantie geven op tijdige levering of (vervolg)schade ontstaan door niet tijdige levering en kunt u ons niet aansprakelijk stellen. In de praktijk nemen we ruime marges als u op tijd bent met bestellen en betalen en is het risico beperkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »