Kledingverhuur voor Carnaval, Kerst, Oktoberfeest, Halloween

Jaarlijks terugkerende feesten

Hoogtepunten van het jaar waar echt naar uitgekeken wordt. Al lang vóór december is iedereen bezig met cadeautjes voor Sinterklaas en het organiseren van het Sinterklaasfeest op het werk of op school. Daar moet de Goedheiligman natuurlijk zelf langskomen met zijn Pieten. We hebben veel vaste klanten dus reserveer op tijd. Schminken kan ook bij ons maar iedereen wil vaak op dezelfde dag, let op vol is vol.

Kerstfeest kan niet lang genoeg duren

Nog zo'n jaarfeest met veel gezelligheid. Kerstmarkten met een Dickensthema, zo ouderwets gezellig! Huur de Dickenskleding bij Incognito, we hebben een groot assortiment!
Ook Kerstmannen hebben we in overvloed. Net als kerstelfen en rendieren. Ook hier geldt weer: reserveer op tijd!

Eindelijk weer Carnaval!

Als er ergens naar uitgekeken wordt dan is het wel Carnaval, want dan kan je weer eens lekker losgaan! Je bent misschien al tijden aan het dubben welk kostuum je dit jaar zal dragen. Of meerdere: elke dag een ander. Kom langs bij de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Je kan bij ons kostuums huren maar ook kopen voor de Carnaval.

Oktoberfeesten, Halloween en Pasen

Nog drie jaarlijks terugkerende feesten met hun eigen kostuums. Kom langs, zoek uit en neem je kostuum gelijk mee. Geen gedoe met pakketdiensten, het kan niet fout gaan.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »