Hoe werkt het huren bij Incognito precies?

AL vanaf 1997 EEN BEGRIP.

We bestaan al vanaf 1997...eerst op de Dalmatië, daarna op de Klokhoek en nu op de Bedrijfsweg. Inmiddels zijn we een van de grootste verhuurders van midden-Nederland. Wij zijn bekend om onze grote collectie die gegarandeerd fris gewassen is. We hebben dus wel wat ervaring in het verhuren van kostuums en kleding. En dat merk je. Als wij zeggen dat het kan, kan het ook. Als wij denken dat uw keuze van outfit niet juist is voor de gelegenheid hoort u dat van ons. Wij laten u niet voor gek lopen. Tenzij u dat zelf wilt natuurlijk;-)).

HOE WERKT HET PRECIES?

U komt lekker passen tijdens openingstijden, zonder afspraak. U kiest een leuke combinatie met accessoires. Als u het binnen vier dagen terugbrengt neemt u het meteen mee, betaalt u het huurbedrag en de borg. Als dat nodig is verrekenen wij extra huur, beschadiging of bijzondere reinigingskosten met de borg. Bedenk van te voren of u het ook op tijd kunt terugbrengen, want later dan afgesproken kost u meer geld en is ook vervelend voor degene die na u huurt. Is het feest pas later, hangen wij uw selectie apart en komt u het later ophalen. U betaalt dan ook pas. U kunt ook laten toesturen. Zo simpel is het. Enne: als het bij ons niet lukt wordt het wel heel erg lastig om elders te slagen...

VIER DAGEN HUREN VOOR DE PRIJS VAN EEN DAG

Wij verhuren de kleding per feest. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag halen, maandag de week erna terugbrengen voor 1 huurprijs. Dat is lang niet overal zo. En dat scheelt behoorlijk in de kosten. U hoeft dan niet terug te komen nadat u gepast heeft. Als u eerder past dan de week waarin u het feest heeft reserveren wij kosteloos voor u. Kunt u zich extra leuk uitdossen. Later terugbrengen kan alleen in overleg en tegen extra kosten die verrekend worden met de borg. Langer huren kan altijd, maar wel vooraf bespreken en tegen meerkosten.

HUREN PER POST

Wij verhuren de kleding ook per post. Wij versturen zelfs Sinterklazen naar Noorwegen als dat moet. Wij hebben ook een smoking verhuur service per post. Een handige en makkelijke optie voor wie ver weg woont. U betaalt vooraf incl borg, die soms wat hoger is dan normaal om u een extra stimulans te geven het ook tijdig terug te sturen. Wij zijn wel streng, maar niet pietluttig.

PINNEN

U kunt bij ons pinnen. De borg kunt u ook pinnen of cash achterlaten. In verband met uw en onze veiligheid vragen wij u de borg bij voorkeur te pinnen. Dit gebeurt op een apart pinapparaat, zodat wij er zeker van zijn dat we alle borg goed in het vizier hebben. Binnen een week na terugbrengen heeft u uw borg weer op uw rekening.

GRATIS RESERVEREN

Bij ons kunt u een kostuum van uw keuze gratis reserveren. Vooral in drukke perioden kan dat een hele geruststelling zijn. U past, geeft aan wanneer u komt halen en brengen, en wij leggen dat vast. U kunt aan deze gratis service geen rechten ontlenen: er kan tussentijds altijd iets kapot gaan of zoek raken. Natuurlijk bellen we u als als er onverhoopt iets tussen komt en we hopen dat u dat u dat ook doet.

HUREN PER ONDERDEEL

Bij ons kunt u elk onderdeel afzonderlijk combineren en huren, van een enkele bril tot een complete outfit. Dat is elders vaak niet mogelijk: daar moet u een complete set huren. Bij ons kunt u het dus zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt, en u mag vrij combineren wat u maar leuk vindt staan. Het gaat ons om uw feest.

 

KOPEN IN DE FEESTWINKEL

Soms is het handiger te kopen. Denk aan carnaval of een vrijgezellenfeest. Of omdat u iets heel vaak nodig heeft. Wij hebben een uitgebreide feestwinkel in Leusden en een webshop. Zoekt u een feestwinkel in Amersfoort dan is Incognito een prima keuze: wij zijn de grootste feestwinkel van de omtrek. 

COMPLEET

Niet alleen hebben we 15.000 kledingstukken en kostuums, maar ook talloze schoenen, pruiken, brillen, hoeden, mutsen, zwaarden, pistolen, valse wimpers, snorren, baarden, valse tanden, handschoenen etc etc om uw outfit helemaal af te maken. Vele van deze accessoires zijn ook te koop.

FRIS EN SCHOON

Huurkleding wordt vaak in verband gebracht met mottige, groezelige en onfrisse kleding. Bij ons is dat heel anders. Wij vervangen regelmatig de collectie. Bij ons wordt alles gegarandeerd gewassen na verhuur, ook pruiken. Het is bij de prijs inbegrepen. Dat is lang niet overal zo. Maar ons lijkt dat wel zo prettig.

SMOKINGS

We hebben heel veel smokings in alle maten. Ook in speciale breedte en lengtematen voor hele brede of smalle mannen: bij ons past het altijd perfect, compleet met lakschoenen. Het is ook mogelijk een broek en jasje in verschillende maten te huren. Ook middelbare schooljeugd is bij ons aan het goede adres. De kwaliteit van onze smokings is uitstekend. Niet voor niets verhuren wij aan koninklijke gala’s. Wij adviseren ook over etiquette.

GALAJURKEN

Voor lastige jongedames en ingetogen Ladies is er een gevarieerd assortiment galajurken en cocktail jurkjes, rokken en topjes, kort, lang in allerlei stoffen en kleuren met bijpassende tasjes, stola's en schoenen. Directe inkoop in Düsseldorf en Amsterdam bij gerenommeerde leveranciers maakt het mogelijk een kwalitatief en breed assortiment te voeren. Voor een fractie van het geld dat u kwijt bent als u moet kopen kunt u schitterend voor de dag komen. En het volgende feest weer. In een andere jurk.  Tot maat 50 hebben wij een prachtige collectie, die snel steeds verder ontwikkeld. Kom dus regelmatig even kijken. Wilt u kopen gaat u naar onze vestigingen: www.degalazaak.nl .

LEKKER SNUFFELEN EN PASSEN

Dat kan lang niet overal. Met 12 ruime paskamers waar je ook met z'n tweeën in kan maken we het wel heel luxe. U hangt vaak lang niet alles netjes terug en maakt er nog wel eens een rommeltje van. Daarom kiezen sommige collega's ervoor u niet rond te laten snuffelen. Wij willen dat u een leuk feest heeft met kleding waar u achter staat. Dan ruimen wij wel wat vaker op. Wij vinden het ook niet erg als u alles weer netjes terug hangt.

BIJ ONS HEEFT U DE RUIMTE

Wij hebben de zaak ruim opgezet en ook aandacht gegeven aan een mooie, frisse inrichting. Wij hebben maar liefst 12 paskamers! U kunt dus ook met een groep komen kijken en passen in een prettige omgeving. Dat wordt nog wel eens gezellige voorpret. Daar genieten wij ook van mee.

ALTIJD GRATIS PARKEREN

Wij hebben vijf eigen parkeerplaatsen en er is altijd ruimte om uw auto neer te zetten. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »