Halloween kostuums huren

Reuze aanbod Halloween kleding en accessoires. De leukste en de meest originele Halloween kleding vind je bij Incognito-Kledingverhuur! Griezel & enge Halloween kostuums voor iedereen. Wij hebben alles om er een bloedstollend griezelfeest van te maken.

Voor de Halloween is dit een prima kostuum. Je bent totaal onherkenbaar en kan iedereen de stuipen op het lijf jagen!
Het lijkt een sprookje maar dat is het niet.... Of misschien een heel eng sprookje. Deze kabouter is het verkeerde pad ingeslagen en jaagt nu iedereen de stuipen op het lijf! Je bent heel origineel in dit kostuum met de Halloween en iedereen zal jou griez
Duivels griezelige outfit. Deze dame is niet van plan thuis te blijven maar zal een aantal slachtoffers zoeken.....In deze outfit ben je klaar voor Halloween!
De dag van de doden. De dag dat zielen terugkeren op aarde. Kenmerkend zijn de skulls en bloemen.
In Mexico verkleden de mensen zich en jij kunt dit kostuum heel goed aan met Halloween!
Hellboy outfit en nog duizenden andere kostuums te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Griezelig deze cowgirl! Die wil je niet tegenkomen in het donker. Je ziet dat je heel veel kleding griezelig kan maken met de juiste accessoires zoals een eng masker, Dracula tandjes en véél bloed!
Jaag iedereen de stuipen op het lijf of maak ze juist heel hard aan het lachen in deze griezelige clowns-outfit. Maak het nog spookachtiger met wat nep spinnenweb.
Halloween lenzen nodig? Wij hebben zombie lenzen en nog veel meer Halloween artikelen te koop. Kom langs in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort!
Piraten zijn al best eng en deze Halloween-piraat helemaal. Het spookschip van pirates of the caribbean is er niets bij. Een kostuum dat uit vele onderdelen bestaat en waar je zeker mee voor de dag kunt komen.
Horror kleding en nog duizenden andere kostuums bij ons te huur in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur simpel per POST
Lekker griezelen in deze bruidsjurk met natuurlijk een zwart bruidsboeket. De bruid van Dracula of de bruid die door Jason vermoord wordt? Wie zal het zeggen? Trek jij deze jurk aan?
Een weerwolf is een mythologisch figuur die 's nachts in een wolf verandert en mensen en dieren verslindt. De mythe van de weerwolf is onderwerp van talrijke horrorverhalen en -films. Perfect kostuum voor de Halloween!
Dit gorilla kostuum is erg leuk voor een verkleedfeest met bijvoorbeeld een dierentuin thema. Met dit kostuum ben je volledig incognito, want je gezicht is bedekt. Ook wel een beetje eng!
Chucky staat bekend om zijn verschijning in de horror film Child's Play. Deze moordlustige pop jaagt iedereen het stuipen op het lijf. Een geweldig kostuum voor Halloween!

Het kostuum bestaat uit een tuinbroek, shirt en masker.
Zowel voor een historisch feest als een griezelige Halloween-party te gebruiken. Extra eng als stel!
De outfits zijn natuurgetrouw historisch.
Mooie kleding in glimmende blauwe en gouden stof voor een thema feest. Ook op een basis school leuk te gebruiken bij een project. Leuk om als duo op te treden.
Halloween spullen nodig? Wij hebben goedkope Halloween artikelen te koop. Kom langs in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort!
Onherkenbaar en angstaanjagend spook. In dit kostuum ben jij de engste van de avond. Het kostuum bestaat uit een doorschijnende jurk met masker.

Leuk voor halloween
Freddy Krueger is dé enge gast uit de serie horrorfilms "A Nightmare on Elm Street" Met dit kostuum zal je iedereen de stuipen op het lijf jagen. Geweldig voor Halloween of een ander eng verkleedfeest.

Het kostuum van Freddy Krueger bestaat uit ...
Best griezelig.....deze monsterlijke outfit! Uit het hoge noorden, uit scandinavie waar enorme wouden zijn. Het spookt daar enorm, vooral met Halloween!
Duivels griezelige outfit. Echt eng hoor zo'n groot hoofd. Simpele rode cape met rubberen masker en als accessoire de bekende drietand. Je bent klaar voor Halloween!
Deze Dracula is echt bloeddorstig en eng. Eigenlijk zoals vampiers horen te zijn, bijtgraag en altijd honger
Met dit kostuum scoor je altijd punten op elk Halloween feest
Als deze Tattoo johnny steel jij de show op een Halloween feest. Lekker griezelen met dit enge kostuum met masker. Ga anders naar Halloween in dit Fantasie kostuum.
Deze geestige geesten spoken er op los! Echt enge Halloween kostuums om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.
Het kostuum bestaat uit een doorzichtige jurk, doek en masker
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »