Kostuums voor Oktoberfeesten huren

Bij Incognito kledingverhuur kan je de meest geschikte kostuums voor oktoberfeesten huren of kopen: dirndl, lederhosen, hoedjes en kousen: wij hebben het!

Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
De oktoberfesten worden altijd in stijl gevierd in de bekende lederhose en dirndle. Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest.
De oktoberfesten worden altijd in stijl gevierd in de bekende lederhose en dirndl.
Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest.
Een mooie geblokte dirndl jurk in de kleur groen met rood met zwarte veters voor tijdens de oktoberfeesten of carnaval.
Een mooie rood geblokte dirndl jurk met groen schort voor tijdens de oktoberfeesten of carnaval.
Een mooie dirndl jurk in de kleur zwart met rood en wit voor tijdens de oktoberfeesten of carnaval.
De oktoberfesten worden altijd in stijl gevierd in de bekende lederhose en dirndle. Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest.
Zoek jij originele tiroler kostuums? Dan heb je ze gevonden! Een mooie dirndl voor de vrouw en lederhozen met gilet voor de man. En nu naar het oktoberfest!
Het Oktoberfest wordt altijd in stijl gevierd in de bekende lederhosen en dirndl.
Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest. Of ga eens als biertje naar je Tiroler party.
Anton biertje wie kent hem niet van die bekende bier-reclame. 'De' skileraar van de piste.
Ga eens orgineel verkleed naar een Oktoberfest.
Mascotte pak huren? Met een mascotte kostuum aan, kun jij je onherkenbaar uitleven als bv een Sint Bernhard Hond. Entertain het publiek en laat iedereen je knuffelen in dit aaibare en zachte hondenkostuum. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie.

Sneeuwman - 434

€27,50
Dit sneeuwmannen kostuum brengt je in winterse sferen. Als er dan geen echte sneeuw valt dan moet het maar zo. Leuke verschijning op een kerstmarkt! Of als er iets gepromoot moet worden in de winter.
Dit kerstboom kostuum en nog duizenden andere outfits te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs en zoek je outfit uit.
Zoek jij een origineel tiroler kostuum? Dan heb je die gevonden! Een Beierse boer in klederdracht. En nu naar het oktoberfeest!

Sneeuwpop - 785

€25,00
Dit sneeuwpop kostuum brengt je in winterse sferen. Als er dan geen echte sneeuw valt dan moet het maar zo. Leuke verschijning op een kerstmarkt! Of als er iets gepromoot moet worden in de winter.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »