Sinterklaas kostuum en pietenpak huren

Incognito is al meer dan 15 jaar specialist in verhuur Sinterklaaskostuums en pietenpakken. Ook het schminken van de Sint en Piet kunnen wij voor u verzorgen, ook grote groepen!

Wij hebben een hele grote voorraad met complete Sinterklaas kostuums van uitstekende kwaliteit. U kunt uw Sint en Pieten niet alleen door ons laten kleden maar ook professioneel bij ons laten schminken. Grote groepen zijn welkom.
Wij hebben een hele grote voorraad met complete Sinterklaas kostuums van uitstekende kwaliteit.
U kunt uw sint en pieten niet alleen door ons laten kleden maar ook professioneel bij ons laten schminken.
Zoekt u een blauwe piet? Wij schminken rood, zwart, blauw: wat u maar wilt. Ook hebben we de voorraad en ruimte voor grote groepen. Al 20 jaar betrouwbare kwaliteit.
Pietenpak met een rokje
Speciaal voor de vrouwelijke pieten: een rokje over de broek. Zeer gewild dus reserveer op tijd!
We hebben heel veel kostuums en we schminken de pieten in alle kleuren, het kan allemaal bij Incognito. Er is ruimte voor grote groepen!
Wij schminken ook gele pieten. Ook voor grote groepen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een grote voorraad prachtige en complete pietenpakken!

Rode piet - 553

€35,00
Rode pieten? Ook dat kan bij Incognito Kledingverhuur! Wij hebben heel veel pietenpakken op voorraad en schminken desgewenst. Kwaliteit staat bij ons voorop.
Zwarte piet, gekleurde piet of veeg piet het kan allemaal bij Incognito. Op het familiefeest op 5 december maar ook daarvoor op het sinterklaasbedrijfsfeest of op de club met cadeautjes.
Wij hebben een hele grote voorraad met complete Pieten kostuums van uitstekende kwaliteit.
U kunt uw sint en pieten niet alleen door ons laten kleden maar ook professioneel bij ons laten schminken.
In elke gewenste kleur.
Ook een roze piet kan bij ons. Grote voorraad prachtige kostuums en de ruimte om ook grote groepen te bedienen. Heldere afspraken, betrouwbaar en 20 jaar ervaring! Neem geen risico.
Het hoogtepunt van elk feestje. Iedereen zal niet kunnen wachten om jou uit te pakken. Ook voor een sinterklaas optocht een leuk kostuum.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »