Beroepen kostuums huren

Ontdek de beroepskleding van allerlei mooie beroepen, bijvoorbeeld de schilders of bouwvakkers uit de bouw. Of wordt een politie man of vrouw. Een verpleegster of dokters kostuum is ook heel populair. Wordt wat je altijd al wilde zijn!

Beveiligers kostuum. In dit kostuum kan je naar elk thema feest, alle deuren worden voor je geopend. Ook heel geschikt voor een beroepen thema.
Zuster Klivia is de hoofdpersoon uit de televisie serie: Ja zuster, Nee zuster uit de jaren '60. Later is er ook een musical en een film van gemaakt . Het is een ouderwets verpleegsters uniform.
Nu we weer in de picture zijn bij de formule één met Max Verstappen, is het leuk om als een coureur verkleed te gaan en een pitspoes mee te nemen. Makkelijke kostuums met veel effect.
Goed doorleefde schilder overalls met een kleurige "verfpruik" en een verfblik als een hoedje op je hoofd.
Je zult zeker succes hebben op een thema feestje!
Ga als setje verkleed naar een thema feest of de carnaval. In deze chirurgen outfit met een zuster aan je zijde zit je helemaal goed. Makkelijk draagbare kostuums.
De wereldberoemde kunstschilder uit de 17de eeuw in zijn werkkleding. Zullen ze deze figuur herkennen? Ik denk het wel! Hollandse meester van wereldformaat.
In veel toneelstukken komt wel een burgemeester voor. De baas van de stad die veel dingen bepaald en ook vaak dingen opent, zoals een tentoonstelling of een gebouw. Kom langs of huur dit kostuum per POST
Kom binnen in stijl op een maritiem themafeest in deze witte uniformen. Ga als een stel, want we hebben dit uniform zowel voor mannen als vrouwen. Altijd al je droomberoep geweest?
Ook goed te gebruiken voor een nineties feest, als bemanning van de tele
Deze Hollandse kaasmeisjes doen het goed in het buitenland op een themafeest. Samen met het boerenkostuum, ook een leuk trio voor de carnaval.
Deze boerinnetjes houden van Holland, in een prachtige jurk met Delfts blauwe print. Vertegenwoordig Holland in het buitenland met lekkere stukjes kaas. Of gewoon naar de carnaval.
Bob de Bouwer is een Engelse animatieserie voor kinderen die draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker.
Hij fikst alles en staat voor iedereen klaar. Dus dat verwacht iedereen van jou in dit kostuum! Voor kinderen natuurlijk een held.
Schoonmaken is nog nooit zo leuk geweest! Of Roomservice in een hotel. Ga als dienstertje naar een thema feest of de carnaval. Kijk uit dat ze jou niet aanzien voor de serveerster....

Het kostuum bestaat uit een jurkje en een kapje.
Top Gun is een Amerikaanse actiefilm uit 1986 met de filmsterTom Cruise. De piloten pakken hebben een stoere uitstraling waar je mee voor de dag kan komen.
The Star Sisters was een Nederlandse meidengroep die zeer populair was gedurende de jaren '80. De groep bestond Patricia Paay, Yvonne Keeley en Sylvana van Veen. Zij zongen liedjes van oude sterren, zoals de Andrew Sisters en the Beatles.
De paus en de pastoor zijn altijd aanwezig bij de carnaval dus met deze kostuums zit je goed. Ze dragen ook makkelijk en je kunt er onderaan doen wat je wilt, ook niet onbelangrijk bij de carnaval.
Klaar voor een avontuur? Met deze outfit ben je helemaal klaar om op kruistocht te gaan. Dit stoere kostuum kan je huren bij Incognito.
Deze stoere cowboy vangt elke koe met een lasso. Conflicten lost hij op met zijn revolver. Op naar het wilde westen yee-hah! In dit complete kostuum.
Baywatch, wie kent het niet. De serie uit de jaren 90 die op het strand afspeelde. Deze outfit is geweldig leuk voor een thema feest.

Het kostuum bestaat uit een jurkje met jasje.
Met dit kostuum van een gospel zanger zing je de sterren van de hemel. Ga met een groep verkleed als gospel zangers naar het carnaval. We hebben meerdere van deze jurken.

Het kostuum bestaat uit een paars gewaad.
Combineer deze met bijvoorbeeld een af

Chefkok - 232

€22,50
Deze chef maakt de lekkerste gebakken lucht. Leuk voor carnaval of een thema feest met beroepen.
Een makkelijk kostuum wat zeker zal scoren met al die kook programma's.
Dit nonnen kostuum is voor heel veel feesten geschikt: themafeest, carnaval of een fout feest. Je kan ook als setje gaan met een monnik!Kijk ook een...
Dit monnik-kostuum is voor heel veel feesten geschikt: themafeest, carnaval of een fout feest. Zelfs met Halloween kan je er een enge outfit van maken. Je kan ook als setje met een non! Succes verzekerd

Andre Rieu - 148

€35,00
André Rieu is een Nederlands violist en orkestleider, die met zijn uitvoeringen van populair klassieke werken en bijpassende show met prachtige kostuums, wereldwijd bekend is. Iedereen herkent je in deze outfit en je kan ook nog een dame meenemen in een k
In dit kardinaal kostuum komt iedereen bij je biechten en uiteraard vergeef jij hun zonden.... Met dit kostuum zit je goed met de carnaval en de kleding draagt ook nog heel makkelijk. De pikante nonnen kostuums hebben ook zeker succes, want deze zijn all
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »