Dickens kostuums uit de Victoriaanse tijd

Ouderwetse Victoriaanse kostuums voor een Dickens evenement. We hebben Dickens kleding voor mannen en Dickens kostuums voor vrouwen. Wijde rokken en lange zwarte jassen. Stijlvolle kleding van vroeger, uit de 19de eeuw. Mooie Oud Engelse kostuums.

Ouderwetse kostuums Dickens
Op veel kerstmarkten in Nederland worden Victoriaanse, Dickens kostuums gedragen en op sommige plaatsen is dit uitgegroeid tot een waar Dickens Event ( b.v. Deventer ) Incognito heeft keuze uit veel oud Engelse kostuums voor een Dickens markt!
Dickens kerst kostuums te huur voor de gezellige kerstmarkten. Ga geheel in stijl en je zult zeker succes hebben!
Echte ouderwetse kleding. Stijlvolle kleding voor de welgestelde klasse uit die tijd.
Dickens kerst kostuums te huur voor de gezellige kerstmarkten. Ga geheel in stijl en je zult zeker succes hebben!
Fin de Siecle
Voor een historisch feest van rond 1900, kan je heel goed in deze groene combinatie gaan. Prachtige kleuren, rijke stoffen. Zo was dat in die tijd.
Voor een historisch feest van rond 1900, bijvoorbeeld Dickens, kan je heel goed in deze combinatie gaan. Prachtige kleuren, rijke stoffen. Zo was dat in die tijd.
Uit de televisieserie Swiebertje, die uitgezonden werd door de NCRV in de jaren '60 en '70. Wil je back to the seventies dan kan je ook in deze kostuums. Of doe een leuke schetch als deze types. Uiteraard hebben we Swiebertje ook.
Zwervers zijn van alle tijden! Komen voor in toneelstukken, bij een vossenjacht zie je ze veel en ook in de tijd van Dickens liepen ze door de straten. Kortom een allround kostuum!
Personages uit de beroemde boeken van de Engelse schrijver Dickens komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.
18de eeuwse verkleedkleding. Stijlvolle kleding voor een welgestelde heer uit de Victoriaanse tijd, een man met geld. 
Ouderwetse kleding voor op de kerstmarkt waar jij de sfeer gaat maken, samen met al die andere verklede mensen. Alles in stijl van de Christmas Carol van de Engelse schrijver uit 1860
Swiebertje was een zeer populaire kinderserie in de jaren 60/70. Het draaide allemaal om de zwerver swiebertje die in allerlei avonturen verzeild raakte.
Dit is duidelijk een kostuum voor een deftige dame! Zo verkleed waan je je echt terug in de tijd.
De outfit van de dame bestaat uit: Rok, jasje, hoed en handschoenen
Dit is duidelijk een kostuum voor een deftige heer! Zo verkleed waan je je echt terug in de tijd.
De outfit van de heer bestaat uit:  broek, blouse, strikje, cape, hoed, handschoenen en een stok
Met het hele gezin terug in de tijd naar de 19de eeuw. Naar de tijd van Dickens en David Copperfield. Kijk eens wat een mooi plaatje, ook voor de kinderen zijn er kostuums! Zo kan je wel naar een kerstmarkt gaan.

Kinderkleding jongen: broek, hes, gilet
Dat is sfeervol: een Kerstmarkt met iedereen in een Dickens kostuum! Die ouderwetse gezelligheid in de winter. Kom je kostuum bij Incognito uitzoeken, we hebben genoeg!
Sherlock Holmes, de pijp rokende superspeurder uit Londen. De scherpzinnige speurder behoort inmiddels tot de bekendste personages ter wereld. De verhalen spelen zich af in het eind van de 19de eeuw.
Het kostuum is heel compleet en iedereen zal je herke
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »