Dieren pakken huren

Wil je dierenpakken huren? Wij verhuren wilde dieren kostuums, boerderij dierenpakken, huisdieren outfits en insectenpakken. Kom langs of huur je outfit simpel per POST

Grappig dierenkostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Een mooi mascotte kostuum om een feest op te leuken! Eén van de vele dieren die Incognito verhuurd. Kom jouw lievelings beest uitzoeken!
Grappig vogelkostuum waar je de show mee steelt op elk thema feestje. Wat een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig dierenkostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feest. Je zult zeker succes hebben! En wat dacht je van de carnaval?
Dit is wel een erg grappige outfit en verbazend levensecht! Als Arabier op een kameel maak je een geweldige entree op elk feest. Eigenlijk zijn het 2 kostuums in één.
Chinese knuffelberen die daar gekoesterd worden. Het kostuum van de pandabeer bestaat uit een pak en losse kop. Je gezicht is vrij in dit pak.
Een dierenpak voor december. Leuk voor de kerstmarkt of bij de wintersport! Een lekker warm beestenpak met een kop die helemaal over het hoofd gaat.
Een weerwolf is een mythologisch figuur die 's nachts in een wolf verandert en mensen en dieren verslindt. De mythe van de weerwolf is onderwerp van talrijke horrorverhalen en -films. Perfect kostuum voor de Halloween!
Uit de Amerikaanse Sesamstraat. Wij kennen hem ook wel als neef Jan van onze blauwe Pino. Zelfde familie, zelfde karakter. Leuk voor de carnaval of een TV helden feest.
Als deze vogel kom je geheel incognito binnen op het dierenfeestje. Eén van de vele beestenkostuums die incognito verhuurd.
Tekenfilmfiguur uit Alice in Wonderland. Alice volgt hem in het konijnenhol in Wonderland en beleefd veel avonturen. Dit kostuum heeft een kop die je hele gezicht bedekt, dus je bent lekker onherkenbaar! Paaseitje kan deze haas net zo goed verstoppen
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren 70. De Rode Kater is de kat van het gezin Tromp. Hij zit meestal op de bank in de woonkamer en staat bekend om zijn filosofische kijk op het leven.
Als stripfiguur kom je goed bi
Pluizig Hamsterkostuum
Beroemd dierenkostuum dat kan hamsterennnnn! Omdat hij een hamster is, wordt hij veel verhuurd voor de "Hamsterdagen"bij de AH. Maar het is natuurlijk ook een stripfiguur als Knabbel of Babbel.
Deze lieve trouwe vier voeter is een echte allemansvriend. Op een dierenfeest word je voortdurend aangehaald en geaaid. Het kostuum zit makkelijk en je gezicht is vrij.
Heb je een hollands feest of een dierenparty? Succes verzekerd in deze kostuums!
Dit gorilla kostuum is erg leuk voor een verkleedfeest met bijvoorbeeld een dierentuin thema. Met dit kostuum ben je volledig incognito, want je gezicht is bedekt. Ook wel een beetje eng!
Een prachtig beest uit Afrika, nu in de dierentuin van Incognito. Een lekker aaibaar kostuum wat zó herkenbaar is. Dierenpak voor een themafeest of de carnaval!
Dit roze flamingo pak draag je als rokje, door de bretels blijft deze dan op je schouders hangen. Lekker fluffie beest die zeer aaibaar is.
Groen met geel gevlekt octopus kostuum met losse muts die het hoofd van de octopus moet voorstellen. Lekker zacht en warm!

Boze wolf - 528

€27,50
De wolf verkleed als oma uit het sprookje van Roodkapje. Maar grootmoeder wat heeft u grote tanden........
Ga als setje met roodkapje naar het carnaval of een themafeest. Bij het wolvenmasker is het gezicht vrij, wel zo handig met een drankje.
Incognito heeft veel kostuums te huur van TV en filmhelden, b.v. deze uit de Fabeltjeskrant die in de jaren '60-'70 op tv was. Kom zelf kijken en passen in Leusden!
Wie kent deze beroemde Disneyfiguren niet! Samen beleven ze de mooiste avonturen. Voor een striphelden feest ben je klaar met deze kostuums en iedereen zal je herkennen.
Deze knuffel Paashaas is uitermate geschikt om promotie werk te doen tijdens de Pasen: Deel bijvoorbeeld flyers en chocolade paaseitjes uit om extra reclame te maken voor je bedrijf. Of gewoon voor de gezelligheid in je winkelcentrum.
Je kan van alles promoten in dit mascotte kostuum of je kan je sportteam aanmoedigen. Het pak draagt verbazend comfortabel met die kop helemaal over je gezicht. En je bent echt niet herkenbaar.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »