Historische kostuums huren

Wij hebben een grote collectie historische kostuums: van Romeinen en Grieken via Middeleeuwen en Renaissance tot Dickens aan toe: al onze kostuums zijn fris, makkelijk draagbaar en voorzien van alle accessoires! 

Holbewoner - 298

€18,00
Kom uit je grot en laat iedereen versteld staan. Rechtstreeks uit de oertijd.
Deze outfit bestaande uit een beesten vel in de vorm van een tuniek met beenkappen. Maak dit kostuum af met een knuppel en een wilde pruik.
Deze viking kostuums zijn voor stoere mannen en vrouwen. De kostuums zijn heel compleet en origineel en dragen makkelijk. Uitstekende outfit voor de carnaval.
De Romeinen waren stoere mannen en veroverden alles wat ze konden. Het zijn dus kostuums voor stoere kerels. De Romeinse vrouwen hadden mooie gewaden! De kleding van de Romeinen wordt ook vaak gebruikt om het Bijbelse verhaal te verbeelden met de Kerst.
De Romeinen waren stoere mannen en veroverden alles wat ze konden. Het zijn dus kostuums voor stoere kerels. De kleding van de Romeinen wordt ook vaak gebruikt om het Bijbelse verhaal te verbeelden met de Kerst. Reserveer ze dus op tijd!
Heb jij een historisch feest? Ga dan verkleed als Cleopatra de koningin van het oude Egypte. Of als Julius Caesar, die het Romeinse rijk leidde. Deze kostuums en nog heel veel andere kleding te huur bij Incognito.
Heb jij een historisch feest? Ga dan verkleed als Cleopatra, de koningin van het oude Egypte. Iedereen zal deze schoonheid herkennen. Misschien kan je samen met Caesar gaan?
Waan je op de oevers van de Nijl in de tijd van de oude Egyptenaren in deze mooie kostuums. Deze pakken zijn heel geschikt voor een themafeest of ga zo naar de carnaval.
Kerst is pas compleet met een levende kerststal op een kerstmarkt.
Incognito heeft ook kostuums voor de wijzen uit het Oosten, herders en Romeinen
Uit het verre oosten waren daar de drie wijzen Melchior, Balthasar en Caspar. Prachtige kostuums met koninklijke allure, om de kerststal compleet te maken.
Mooie historische set uit de tijd van koning Arthur. Deze kruisridder en zijn hofdame. Een leuke combinatie voor een thema feest of ga samen naar de carnaval! Ook te gebruiken in een historisch toneelstuk.
Klaar voor een avontuur? Met deze outfit ben je helemaal klaar om op kruistocht te gaan. Dit stoere kostuum kan je huren bij Incognito.
Koningskostuum van vroeger en nog duizenden andere outfits te huur bij de grootste feestwinkel van de regio. Kom langs of huur simpel per POST
Een jonkvrouw uit de middeleeuwen. In dit prachtige ouderwetse kostuum kan je misschien wel een ridder aan de haak slaan!
Zowel voor een historisch feest als een griezelige Halloween-party te gebruiken. Extra eng als stel!
De outfits zijn natuurgetrouw historisch.
Robin Hood is een echte Engelse volksheld. Hij vocht tegen onrecht en vooral ook vóór zijn lady Marian.
Ga als setje naar een historisch feest in deze kostuums maar carnaval is ook zeker een optie.
Koningskostuum uit de Middeleeuwen en nog duizenden andere outfits te huur bij de grootste feestwinkel. Kom langs of huur simpel per POST
Kostuum van een koning van vroeger en nog duizenden andere outfits te huur bij de grootste feestwinkel van de regio. Kom langs of huur simpel per POST
Met deze kostuums kan je zo uit een historische film gestapt zijn. Leuk om als groep met carnaval verkleed te gaan als historische boeren.
Gandalf uit "The Lord of the Rings" te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Jonkvrouwen en ridders die in kastelen woonden, dat waren nog eens tijden! De wereld was eenvoudig maar ook hard, vooral voor het volk. Voor deze dames echter niet, zij hadden het meestal prima naar hun zin.
Heb jij een historisch feest? Ga dan in deze m
Jonkvrouwen en ridders die in kastelen woonden, dat waren nog eens tijden! De wereld was eenvoudig maar ook hard. Vooral voor het volk, niet zozeer voor deze dame.
Oosters koningskostuum en nog duizenden andere outfits te huur bij de grootste feestwinkel van de regio. Kom gezellig langs of huur simpel per POST
Oosters sultan kostuum en nog duizenden andere outfits te huur bij de grootste feestwinkel van de regio. Kom gezellig langs of huur simpel per POST
Ben jij ook zo dol op films over vroeger met die prachtige kostuums? Nu is je kans: waan jezelf in de 18de eeuw in deze mooie kleding van vroeger.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »