Hollandse kostuums huren

Zoek jij een echt Hollands kostuum? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben klederdracht kostuums en veel bekende Hollandse figuren kostuums te huur. Kostuums van vroeger zoals van Gogh maar ook van nu zoals André Rieu. Kom gezellig langs!

Hup Holland hup! Leuk voor een landen themafeestje, maar ook als supporter voor je favoriete club.
De Nederlandse kleuren zijn mooi verwerkt in de jurkjes van de meiden en de jongen heeft ook de driekleur aan.
Melkmeisje van Vermeer kostuum en nog duizenden andere outfits te huur bij de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur per Post
Koning Willem en Koningin Maxima for one day. Hij in zijn uniform en zij in een prachtige galajurk. Beiden natuurlijk met koninklijke sjerp en onderscheidingen. Maak het geheel af met een koop pruik.
Samen met Corrie van Gorp speelt André van Duin het duo Meneer en Mevrouw de Bok. Met lange jassen, brillen en grappige mutsjes maken ze hun opwachting in verschillende sketches, shows en programma's. Ook jij kan zo een sketch doen.
Bob de Rooij is een ongelofelijk drukke, onbeschofte en oversekste man. Samen met zijn vrouw Annie, types die gespeeld worden door Paul de Leeuw. Grappige kostuums die altijd succes hebben.

New Kids - 216

€18,00
In de serie 'New Kids' staat een groep 'foute' hang jongeren uit het Noord-Brabantse dorp Maaskantje centraal. Foute trainingspakken, haren met een matje en gouden kettingen. Lekker fout!
Swiebertje was een zeer populaire kinderserie in de jaren 60/70. Het draaide allemaal om de zwerver swiebertje die in allerlei avonturen verzeild raakte.
Uit de televisieserie Swiebertje, die uitgezonden werd door de NCRV in de jaren '60 en '70. Wil je back to the seventies dan kan je ook in deze kostuums. Of doe een leuke schetch als deze types. Uiteraard hebben we Swiebertje ook.
Koningsdag altijd zó gezellig! Struin samen kleedjes markt af of ga uitgedost de straat op. Met deze outfits val je zeker op en verkoop je vast meer achter je kraampje.
Boer zoekt vrouw en andersom! Verschillende mogelijkheden in kostuums.
Het herenkostuum bestaat uit een broek, kiel, gilet, zakdoek en pet. Ons boerinnetje heeft een jurk, schort en kapje aan. De stola is apart te huur.
Ze ging in de jaren 60/70 persoonlijk langs de Amsterdamse kroegen om te collecteren voor Het Leger des Heils.
Het uniform van Majoor Bosshardt bestaat uit jasje, rok, hoedje, bril en collectebus.

Tante Til - 202

€25,00
De Familie Knots was een jeugdtelevisieprogramma van de NCRV; het werd uitgezonden van 1980 tot 1984.
De excentrieke Tante Til (voluit: Mathilde) is kunstschilderes. Ze draagt altijd een grote roze jurk, een roze hartjesbril en ze rookt haar sigaret...
Sugar Lee Hooper, artiestennaam van Marja van der Toorn, was een Nederlandse zangeres, presentatrice, entertainer en tv-persoonlijkheid. Zij stond vooral bekend om haar stevige voorkomen, kaalgeschoren hoofd en haar felgekleurde jurken.
Karin Bloemen is een Nederlands cabaretière, zangeres en actrice. Ze staat bekend om haar stem en haar verschillende haardossen. Ze draagt altijd bijzondere outfits zoals ook dit kostuum. Je kan zo naar een feest met als thema: bekende figuren.
Dorus maakte kleine gewone dingen tot groot geluk. In deze stofjas, altijd met een bloem en bolhoedje ben je al een heel eind. Maak het af met een snor en wandelstok en je hebt een perfect kostuum uit de jaren'60
De Bereboot was midden jaren '70 razend populair op de TV. De serie gaat over een boot met een bemanning bestaande uit drie beren: Kapitein Brom, Maatje en Brilbeer. Ze beleven allerlei avonturen, waarbij ze vele vreemdsoortige eilanden aandoen.
De kostu
Natuurlijk kent iedereen princes Beatrix, onze koningin moeder. Ze had natuurlijk altijd wat anders aan maar in deze deftige outfit, en vooral met dat haar, zal iedereen haar herkennen. Koninklijk kostuum voor een bijzondere gebeurtenis.
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren '70. Huisvriend Jeroentje werd bekend om zijn grapjes, begroet iedereen met de kreet "Hoi Pipeloi!" . De Rode Kater is de kat van het gezin.
Echt originele kostuums!
De bekendste zeeheld uit de Nederlandse geschiedenis. Waan je op een schip en bevaar de wereldzeeën. Leuk voor een feestje met als thema bekende figuren. Of een historische bijeenkomst.

De set bestaat uit een jas, broek, hoed, kousen, schoenstrikken en
Deze boerinnetjes houden van Holland, in een prachtige jurk met Delfts blauwe print. Vertegenwoordig Holland in het buitenland met lekkere stukjes kaas. Of gewoon naar de carnaval.

Andre Rieu - 148

€35,00
André Rieu is een Nederlands violist en orkestleider, die met zijn uitvoeringen van populair klassieke werken en bijpassende show met prachtige kostuums, wereldwijd bekend is. Iedereen herkent je in deze outfit en je kan ook nog een dame meenemen in een k

Kikker - 124

€27,50
Met dit kikker kostuum laat je iedereen groen zien van jaloezie. Leuk voor een thema feest: ga verkleed als kikker en laat je de hele avond kussen, in de hoop dat je zal veranderen in een prins. De kroon heb je alvast op.

Eend & Kip - 126

€27,50
Gezellige, bekende vogels, van de kinderboederij. Leuk voor een themafeest of de carnaval, maar ook met Pasen is deze kip in trek.

Koeien - 133

€27,50
Als er geen kinderboerderij in de buurt is kun je er zelf één maken. Met dit setje koeien ben je al een eind op weg. Of doe een sketch op een bruiloft! Maar het simpelste is natuurlijk CARNAVAL!
Helaas zijn er nog maar twee van deze koeien in de verhuur,
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »