Jaren '50 Rock & Roll kostuums huren

Jaren 50 kleding: Rock en roll kleding en petticoat jurken
Als jij een grote fan bent van Elvis Presley, als Marilyn Monroe je muze is en je houdt van GREASE... dan moet jouw volgende kostuum een ​​van deze jaren 50 kleding kostuums zijn! Hier een greep

Ga als R&R stel naar een fifties party en maak er een swingende avond van. Fijne complete verkleedkostuums waar je complimentjes over krijgt!
We hebben jaren 50 rock&roll kostuums en nog veel meer thema's! Kom passen in onze enorme feestwinkel bij Amersfoort of bestel je kostuum per post
Elvis Presley was een Amerikaans zanger en acteur. Hij is wereldwijd bekend onder de bijnamen The King of Rock and Roll of kortweg The King. Elvis geldt als een van de meest succesvolle en populairste soloartiesten aller tijden.
Verkleden in jaren'50 stijl. Dat wordt een leuk feestje, met echt swingende muziek! Grease Lightning speelt ook in die tijd met John Travolta.
Het feest begint bij ons! Kom je swingende outfit bij ons uitzoeken en neem een stel vriendinnen mee, succes verzekerd.
Rock around the clock!!! Lekker swingen op de muziek van Little Richard, Bill Haley en Elvis Presley. Natuurlijk in de juiste kleding. Deze set bestaat uit een rok, top en sjaal of haarband.

Kijk ook naar onze bijpassende pruiken!
Met deze outfit kan je echt helemaal los gaan op een jaren 50 thema feest. Rock and Roll de hele avond in deze prachtige rood met zwarte stippen outfit.
Marilyn Monroe en James Dean. Stijl iconen uit de jaren '50. Marilyn met haar blonde krullen en witte jurkje is vandaag de dag nog steeds een inspiratie voor veel vrouwen. James Dean met een zwart leren jasje, vetkuif en sigaret tussen de lippen. Stoere o
Leuke Rock & Roll jurk uit de jaren '50. Kom je bij ons verkleden als je een thema feest hebt, succes verzekerd!
Wie kent de film Grease niet! Over de liefde tussen Sandy en Danny op de Rydell High school in Amerika in de jaren '50. De boys in hun T-birdjasjes en de meiden als Pink Ladies.
Petticoat blauw 3-laags volwassenen one size
Roze Petticoat.
Dresscode van de Toppers 2018: PRETTY IN PINK.
Elvis Presley was een Amerikaans zanger en acteur. Hij is wereldwijd bekend onder de bijnamen The King of Rock and Roll of kortweg The King. Elvis geldt als een van de meest succesvolle en populairste soloartiesten aller tijden.
The Star Sisters was een Nederlandse meidengroep die zeer populair was gedurende de jaren '80. De groep bestond Patricia Paay, Yvonne Keeley en Sylvana van Veen. Zij zongen liedjes van oude sterren, zoals de Andrew Sisters en the Beatles.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »