Jaren '80 '90 feestkleding huren

Eighties en Nineties, weet je het nog? Felle neonkleuren, stoere rockeroutfits met panterbroeken, Madonna’s kanten Wild Child kostuums en natuurlijk de aerobic pakjes met beenwarmers. En vergeet niet je schoudervullingen. We verhuren het allemaal.

Wie herinnert zich "Purple Rain" nog? Grote hit in de jaren tachtig maar hij komt wordt nog steeds op de radio. Prince was toen een mega ster en jij kunt nu zo naar een jaren 80 themafeest, Incognito heeft de kleding!
Terug naar de jaren '80 en '90, wie weet het nog? Friends was toen voor het eerst op de TV, met een Nokia telefoon was je cool en iedereen spaarde Flippo's. Ook de kleding was heel anders....
Wie herinnert zich "November rain" nog? De hit in de jaren '90. Ga als je muziek held Axl Rose of de gitarist Slash. 
Incognito heeft de kostuums!
Alice Cooper band ontstond in the seventies maar was nog steeds mega populair in the eighties. Ga verkleed als je idool van vroeger, wij hebben de kleding!
In de jaren tachtig werd hij bekend als leadzanger van de band Culture Club. Later ging hij solo en naast zijn muziek, maakte zijn extravagante kleding en uitbundige make-up hem heel beroemd. Ga als Boy George naar dat eighties feest!
In de eighties was spijkerstof ook heel populair! Spijkerjasjes met enorme schoudervullingen en opgenaaide versieringen. Broekpakken met een leren pet, helemaal jaren '80.
Ruig, zwart en veiligheidsspelden. Punk kostuums te huur bij Incognito Kledingverhuur, de grootste en gezelligste feestwinkel in de regio Amersfoort / Utrecht
Jaren'80 kostuums hebben heel speciale kenmerken: vrouwen kleding uit de Eighties was deels geïnspireerd op Madonna  en de Dolly Dots. De mannen keken naar Miamy Vice en Spargo.
LUV outfits en nog duizenden andere kostuums te huur bij de grootste en gezelligste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur per Post
Britney Spears is een Amerikaanse popzangeres, danseres en actrice. Ze is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Heb jij een nineties feestje? Ga als Britney, in deze kenmerkende outfit!
Eighties kleding huren. Dit jaren tachtig vrouwen kostuum is duidelijk geinspireerd op Madonna, de grote opkomende ster in de eighties. 
Spice Girls outfits en nog duizenden andere kostuums te huur bij de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur je outfit per POST
Kostuums van de Village People en nog duizenden andere kostuums te huur bij de grootste en gezelligste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur per Post
De bekende zangeres Madonna. Met Holiday scoort ze een wereldwijde hit. Herkenbaar voor iedereen die in de jaren '80 fan was. Stoer en toch vrouwelijk.
Deze set bestaat uit een jasje, top, rokje, handschoenen, legging, pet, riem en kettingen.

Ali G - 139

€27,50
Ali G is een blanke Hiphopper en een bendeleider. Deze bekende gangster rapper is bedacht en wordt gespeeld door Sacha Baron Cohen. Voel je thuis in the streets of London in de kleding van Ali G uit de jaren'90
Blues brothers kostuum huren. Naast artiesten kostuums hebben we duizenden andere outfits te huur. Kom langs in onze mega feestwinkel bij Amersfoort of huur je kostuum per POST
Dit gouden wacosta trainingspak is echt te fout. Laat de oude tijden herleven en ga lekker gabberen op de jaren negentig muziek in dit strakke pakkie.
Wie kent ze niet de aussie en de kale koppen van de jaren 90.
“I wanna rock and roll all night”. Verras iedereen door je te verkleden als de bandleden van een van de succesvolste bands allertijden. De pakken zijn extreem maar vooral ook de make-up.
“I wanna rock and roll all night”. Verras iedereen door je te verkleden als de bandleden van een van de succesvolste bands allertijden. De pakken zijn extreem maar vooral ook de make-up.
K3 outfits en nog duizenden andere kostuums te huur bij de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur je outfit per POST
Doe de moonwalk in deze herkenbare outfit en voel je Michael Jackson. Superleuk kostuum voor een jaren '80 feest of jaren '90 party .

New Kids - 216

€18,00
In de serie 'New Kids' staat een groep 'foute' hang jongeren uit het Noord-Brabantse dorp Maaskantje centraal. Foute trainingspakken, haren met een matje en gouden kettingen. Lekker fout!
De muzieksensatie uit de jaren '70 en '80. De naam van de band is ontstaan uit de voorletters van de namen van de bandleden Agnetha, Bjorn, Benny en Anni-frid. Verkleed je met z'n vieren als de band ABBA, succes verzekerd!
De muzieksensatie uit de jaren '70 en '80. De naam van de band is ontstaan uit de voorletters van de namen van de bandleden Agnetha, Bjorn, Benny en Anni-frid. Verkleed je met z'n vieren als de band ABBA, succes verzekerd!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »