Landen kostuums huren

Kostuums uit China, Oosterse kleding en zelfs kleding uit Honolulu. Wat zal jou het beste staan? 
Kom gezellige passen bij ons of zoek wat uit op de website en huur eenvoudig per post. Goedkoop een kostuum van je keuze thuis ontvangen, HET KAN!

Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Een mooie geblokte dirndl jurk in de kleur groen met rood met zwarte veters voor tijdens de oktoberfeesten of carnaval.
De oktoberfesten worden altijd in stijl gevierd in de bekende lederhose en dirndle. Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest.
Zoek jij originele tiroler kostuums? Dan heb je ze gevonden! Een mooie dirndl voor de vrouw en lederhozen met gilet voor de man. En nu naar het oktoberfest!
De oktoberfesten worden altijd in stijl gevierd in de bekende lederhose en dirndl.
Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest.
Een mooie dirndl jurk in de kleur zwart met rood en wit voor tijdens de oktoberfeesten of carnaval.
Zoek jij een origineel tiroler kostuum? Dan heb je die gevonden! Een Beierse boer in klederdracht. En nu naar het oktoberfeest!
Anton biertje wie kent hem niet van die bekende bier-reclame. 'De' skileraar van de piste.
Ga eens orgineel verkleed naar een Oktoberfest.
De oktoberfesten worden altijd in stijl gevierd in de bekende lederhose en dirndle. Met genoeg bier, bratwurst en pretsels wordt het een groot feest.
Een mooie rood geblokte dirndl jurk met groen schort voor tijdens de oktoberfeesten of carnaval.
Paars kostuum uit de vertellingen "duizend en één nacht" . Sprookjes uit het Midden Oosten over vliegende tapijten en de geest uit de fles.
Aladdin & Jasmine uit de bekende Disney film 'Aladdin'
Met een paar keer wrijven over de magische lamp wordt het gegarandeerd een betoverende avond. Natuurlijk werken de prachtige outfits dan ook mee!
Waan je in oosterse sferen in deze kleurige oosterse pakken. Uit de sprookjes van 1001 nacht, je kent ze wel.: Alibaba en de 40 rovers.
Oosters kostuum setje, voor een sprookjesthema. Dit zijn goed matchende kostuums om als duo naar een oosters themafeest te gaan.
Waan je in oosterse sferen en beleef duizend en een nacht in deze prachtige oosterse kostuums.
De geest uit de fles die alle wensen vervult! Leuk om te combineren met Alladin-outfit. Het kostuum bestaat uit een jurk en een masker
Waan je in het Midden Oosten en beleef een duizend en een nacht sprookje. Als sterke oosterse man weet jij de aandacht van iedereen te trekken.

De set bestaat uit een broek, sjerp, gilet en hoed.
Zoeken jij en je vriendinnen een leuk kostuum als groep? Met deze oosterse harem kostuums ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen. Misschien komen jullie wel die leuke sultan tegen. Leuk voor carnaval of een themafeestje!

Elk kostuum bestaat uit:...
Waan je in Oosterse sferen en beleef een duizend en een nacht sprookje in deze prachtige Oosterse kostuums. Glimmende stoffen en doorzichtige sluiers! De Sultan en zijn buikdanseres stellen de show.
Heel complete 1001-nacht kostuums. Mooie sprookjes outfits uit de oosterse landen. Denk ook aan vliegende tapijten en Ali Baba en de veertig rovers.
Deze boerinnetjes houden van Holland, in een prachtige jurk met Delfts blauwe print. Vertegenwoordig Holland in het buitenland met lekkere stukjes kaas. Of gewoon naar de carnaval.
Deze boer en boerin zijn heel leuk om te dragen met een Hollands themaweek. Ook zeer geschikt voor carnaval.
Boer zoekt vrouw en andersom! Verschillende mogelijkheden in kostuums.
Het herenkostuum bestaat uit een broek, kiel, gilet, zakdoek en pet. Ons boerinnetje heeft een jurk, schort en kapje aan. De stola is apart te huur.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »