Piraten kostuums huren

Pirates of the Caribbean, wie kent het niet? Wij hebben alle kostuums voor een echt piratenfeest! Wij hebben prachtige, stoere en sexy kostuums, ook voor de dames. Ga als piraat en verover alle aandacht op een spetterend feest! Ook voor grotere groepen.

Piraten zijn al best eng en deze Halloween-piraat helemaal. Het spookschip van pirates of the caribbean is er niets bij. Een kostuum dat uit vele onderdelen bestaat en waar je zeker mee voor de dag kunt komen.
Verover de wereld zeeën als Kapitein in dit schitterende piratenkostuum. Het kostuum is zeer compleet en luxe.
Met de rode jas ben je een opvallende verschijning op elk thema feest en met de carnaval kan niemand om je heen.
Captain Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp, is de hoofdpersoon uit de filmserie Pirates of the Caribbean.
Jack staat bekend om zijn bijzondere gedrag en uiterlijk met donkere ogen en kralen aan zijn baard en haren.
Stoer kostuum van een bekende pi
Een piraten thema, altijd leuk! Beetje stoer, beetje stout. Bijpassende kostuums vind je bij Incognito, één van onze hoofdthema's in de verhuur.
Captain Jack Sparrow is de hoofdpersoon uit de filmserie Pirates of the Caribbean.
Jack staat bekend om zijn bijzondere gedrag en uiterlijk met donkere ogen en kralen aan zijn baard en haren.
Met dit kostuum bén jij Jack! Haarband met pruik en baard zi
De bekendste zeeheld uit de Nederlandse geschiedenis. Waan je op een schip en bevaar de wereldzeeën. Leuk voor een feestje met als thema bekende figuren. Of een historische bijeenkomst.

De set bestaat uit een jas, broek, hoed, kousen, schoenstrikken en
In deze stoere piraten outfit verover je gegarandeerd de schat. Ga als stel en wees de beste piraten van het schip. Leuk voor een themafeestje.
In deze stoere piraten outfit, welke bestaat uit een jurkje met hoed, versla je elke andere zeerover. Leuk kostuum voor een thema feest of voor de carnaval.
Terug naar het verleden. Geschikt voor markiezin, musketier of als piraat op een Engels koopvaardij schip. Deze stijlvolle set bestaat uit een jurk en een hoed.

Leuk voor een historisch- of thema feestje.
Wie kent haar niet: Pippi Langkous? Het vrijgevochten meisje die samen met haar aapje Nelson en paard Kleine Witje woont. Met haar vriendjes Tommy en Annika beleeft zij allerlei spannende avonturen. Simpel maar heel herkenbaar kostuum voor een themafeest
Davy Jones is een personage uit de filmserie Pirates of the Caribbean. Dé tegenstander van Jack Sparrow.
Davy heeft een monsterlijk uiterlijk met een baard van tentakels en een jas vol zeewier. Hij leeft immers in de zee.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »