Roaring twenties kleding huren?

Feestkleding uit de jaren '20 ook wel de Great gatsby genoemd. Zowel Burleske- als Charleston jurken voor de dames. We hebben ook Peaky Blinders kleding voor hem en voor haar. De Amerikaanse variant zijn de Gangsters en in Italie de Mafia.

Peaky Blinders kostuum uit de jaren 20. Verkleed je als Thomas Shelby
Prachtige verkleedset voor een burlesque- of jaren 20 feest. Burlesque kostuums werden gedragen in variétéachtige shows in nachtclubs.
De Roaring Twenties. Het Maffia tijdperk van Al Capone. Maak het feest onveilig in deze gangsteroutfit, geheel compleet met witte bontjas. Als vrouw steel je de show in één van deze flapperjurkjes.
Deze ouderwetse badkleding is wel heel anders dan nu, zoals je ziet zeker niet zo bloot! Echt origineel om zó naar een twenties feestje te gaan, maar je moet wel durven!
Deze dame is verkleed in een prachtige jaren'20 jurk met bijbehorende accessoires. Kijk eens naar al die kraaltjes en die mooie mint-achtige kleur! Zo kan je voor de dag komen!
Dat waren nog eens tijden, dat je zo mooi aangekleed op stap ging. In de roaring twenties werd er heel wat af gefeest en de kleding was alles! Zowel voor dames als voor heren.
Dat waren nog eens tijden, dat je zo mooi aangekleed op stap ging. In de roaring twenties werd er heel wat af gefeest en de kleding was alles! Zowel voor dames als voor heren.
Geen oud bollige kleding, nee gewoon een hele mooie jurk! Je zou deze galajurk ook vandaag gewoon aan kunnen. Maar wel duidelijk gebaseerd op de twenties.
Jaren'20 outfit huren
Bordeaux rood jaren'20 jurkje wat heel goed past in de Peaky Blinders stijl. Het jurkje is rijk bewerkt met kraaltjes en van een mooie kwaliteit.
De roaring twenties. Maak het thema-feest onveilig in deze gangsteroutfit of steel de show in je flapperjurkje. Leuk om als setje te gaan, ook naar de carnaval.
Thomas Shelby kostuum huren. Dit kostuum bestaat uit een broek, vest, overhemd, kettinghorloge, das, overjas en een pet. De snor kan je erbij kopen op onze accessoire afdeling.
Bordeaux rood jaren'20 jurkje wat heel goed past in de Peaky Blinders stijl. Het jurkje is rijk bewerkt met kraaltjes en van een mooie kwaliteit.
Dit glitterjurkje is een leuk item, wat helemaal naar de eigen hand afgestyled kan worden. Het is gipsy, maar past ook prima in de roaring twenties.
Gelukkig geen Maffia oorlog maar een gangster verkleedfeest. Ga beiden in de welbekende krijtstreep zodat je bij elkaar past. De accessoires maken het helemaal af.

Glitterjurkje

€18,00
Dit leuke glitterjurkje is echt iets voor de jaren '20 en dus voor een Peaky Blinders feest. Maak het af met handschoenen, haarbandje en een sigarettenpijpje.
Dit glitterjurkje is een leuk item, wat helemaal naar de eigen idee afgestyled kan worden. Het is gipsy, maar past ook prima in de roaring twenties.
Dit glitterjurkje is een leuk item, wat helemaal naar de eigen idee afgestyled kan worden. Het is gipsy, maar past ook prima in de roaring twenties.
De charleston is een Amerikaanse dans, een echte swingdans. Ga terug in de tijd naar de roaring twenties, door in dit jurkje al dansend de nacht door te gaan.
Dit kostuum bestaat uit een kort roze jurkje met daarover een lange doorzichtige jas. De stoffen zijn rijk bewerkt met glittertjes en kraaltjes. Echt heel kenmerkend voor de twenties is de boblijn met het haarbandje.
Uit de tijd dat de mafia hoogtij vierde! Pittig jurkje waar je in kan verschijnen op een gangster feestje. Het hoedje en de net panty's maken de outfit af.
In de jaren'20 was de Maffia heel machtig en verdiende zijn geld vooral met drank smokkel. Door de "Drooglegging"was alcohol verboden en daar speelden zij handig op in. Stoere gangster kostuums doen die tijden herleven!
De charleston is een Amerikaanse dans, die tot de swingdansen wordt gerekend. Deze dans was in de jaren'20 zó populair dat de tijd en de kleding de naam van de dans kreeg. Steel de show in dit spierwitte jurkje!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »