Superhelden-pakken huren

We hebben superhelden pakken voor mannen en superhelden kostuums voor vrouwen. Sommige superhelden zijn echte schurken en andere willen allen maar de wereld redden.

Zorro, wie kent hem niet? Eerst een televisie serie en daarna enkele films over deze held, die onrecht bestrijdt en lieftallige dames redt. Een stoer kostuum voor een thema feest of met de carnaval.
Harley Quinn is een fictieve superschurk uit de strips van DC Comics. Ze is ook een van de weinige personages die haar debuut in een animatieserie maakte. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker. Leuke outfit voor een horrorfee
Stoer superhelden kostuum voor, uiteraard een vrouw. Eén van de superhelden kostuums die je bij Incognito kan huren en waarmee je zeker succes zal hebben.
De zeeman, die supersterk wordt, na het eten van spinazie. Hij redt voortdurend zijn vriendinnetje Olijfje. Bekend van tekenfilm en stripverhalen. Leuke kostuums die een succes zijn op elk themafeest en ook met de carnaval.
Deze superhelden staan bekend als Superman & Superwoman. Van deze superhelden zijn verschillende strips gemaakt en daarnaast ook meerdere films.
Ga met carnaval verkleed als je grootste superheld. Ook leuk voor een superhelden thema feest.

Mega Mindy - 179

€27,50
Mega Mindy is een Belgische kinder-/superheldenserie gemaakt door Studio 100. Naast de serie is er ook een film en er zijn meerdere liedjes opgenomen. Ga samen met Mega Toby naar een themafeest. Superhelden kostuums uit de lage landen.
De films van Spiderman kent iedereen. Deze Superheld heeft bijzondere krachten en probeert de wereld te verbeteren. Met dit pak kun je bij elk thema feest verschijnen.
Catwoman heeft haar debuut gemaakt in de films van Batman. Ook een film helden kostuum
Bane is de superschurk uit één van de Batman films. Bane is van nature al zo sterk als een man van zijn leeftijd en lengte maximaal kan zijn. Door de drug Venom kan hij zijn kracht nog verder vergroten naar bovenmenselijk niveau.
Stoer kostuum met een h
Mega TOBY is de partner van Mega MINDY in de gelijknamige Belgische kinder-/superheldenserie gemaakt door Studio 100. Naast de serie is er ook een film en meerdere liedjes opgenomen.
Voor een superhelden feestje een heel origineel kostuum.
Batman en zijn hulpje Robin zijn superhelden die samen al verschillende films op hun naam hebben staan. Gewilde kostuums voor een superhelden feest.
Captain America is een superheld uit de strips van Marvel Comics. Captain America heeft buitengewone superkrachten zoals de meeste superhelden. Stoer kostuum om helden daden in te verrichten.
Asterix en Obelix zijn de hoofdpersonen uit een Franse stripreeks, die zich afspeelt in Gallië. Asterix is klein en slim en zijn beste vriend Obelix is groot en sterk.
Naast deze kostuums hebben we nog meer figuren uit deze strip, dus je kan als een gro
Super grover is bekende uit de kinderserie Sesamstraat en is een superheld. In deze serie komen ook de figuren Elmo, Koekiemonster en het duo Bert & Ernie voor. Leuke kostuums!

Het kostuum van Super Grover bestaan uit een een pak met daaraan vast hoofd
Darth Vader is een personage uit de Star Wars films. In de film van Star Wars is hij altijd de schurk . Als kostuum is het een indrukwekkend geheel en maak je zeker indruk.

Spiderman

€27,50
Spider-Man, alias Peter Benjamin Parker, is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics. Naast de serie zijn er ook verschillende films gemaakt. Verkleed je nu als een superheld!

The Joker - 347

€32,50
De Joker is een superschurk uit de strips van DC Comics, en een vaste vijand van Batman. Hij wordt gezien als Batmans grootste tegenstander. Jaag iedereen de stuipen op het lijf in dit enge kostuum
Handen omhoog! In deze stoere politie outfits zijn jullie elke boef de baas. Laat je gezag gelden in dit uniform maar natuurlijk alleen op een leuke manier en niet op de openbare weg, want dan ben je strafbaar.
Ze staan in deze categorie omdat het eigenl
Captain Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp, is de hoofdpersoon uit de filmserie Pirates of the Caribbean.
Jack staat bekend om zijn bijzondere gedrag en uiterlijk met donkere ogen en kralen aan zijn baard en haren.
Stoer kostuum van een bekende pi
Een vrouw wordt gered door een gemaskerde man, beter bekend als "V". Hij is een meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Film figuur uit 2006.

Rambo - 192

€17,50
Rambo is een actiefilm met Sylvester Stallone in de hoofdrol. Dit kostuum is geweldig leuk voor een thema feest of carnaval, iedereen weet wie je voor moet stellen.
Hellboy outfit en nog duizenden andere kostuums te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »