Carnavalskleding en kostuums huren

Bij ons vind je de grootste collectie carnavalskleding en accessoires die u kunt huren. Maar we hebben ook een flinke collectie kostuums en accessoires om te kopen. Kom langs of huur je carnavals outfit per POST

Koeien - 133

€27,50
Als er geen kinderboerderij in de buurt is kun je er zelf één maken. Met dit setje koeien ben je al een eind op weg. Of doe een sketch op een bruiloft! Maar het simpelste is natuurlijk CARNAVAL!
Helaas zijn er nog maar twee van deze koeien in de verhuur,
Met deze outfit kan je naar een filmhelden feest. En de hond is de beste vriend van iedereen, dat zul je merken. Ook naar de carnaval sta je er goed op in dit verkleedkostuum.
Een zogenaamd twee in één kostuum. Je zit op de struisvogel waar jezelf ook de poten van bent. Grappige outfit waar iedereen twee keer naar moet kijken op een themafeest.
Pooh Beer zoals hij ook wel genoemd wordt is dol op honing. Samen met zijn vriendjes beleefd hij veel avonturen in het Honderd Bunderbos. Het kostuum voor deze beer is zo leuk en aaibaar.
Een ezel stoot zich in het algemeen....Zo dom is hij dus nog niet! De ezel Iejoor is bekend van de film met Winnie de Poeh. Deze vriend van Winnie is een pessimistische, sombere, oude, mooie, gedeprimeerde, grijze ezel. Maar als kostuum brengt hij alleen
Pluizig Hamsterkostuum
Beroemd dierenkostuum dat kan hamsterennnnn! Omdat hij een hamster is, wordt hij veel verhuurd voor de "Hamsterdagen"bij de AH. Maar het is natuurlijk ook een stripfiguur als Knabbel of Babbel.

Eend & Kip - 126

€27,50
Gezellige, bekende vogels, van de kinderboederij. Leuk voor een themafeest of de carnaval, maar ook met Pasen is deze kip in trek.

Lion King - 125

€27,50
The Lion King is een Amerikaanse animatiefilm geproduceerd door Walt Disney. Met dit prachtige kostuum ben jij de koning van de savannen in Afrika. Tekenfilm- en musicalheld.

Kikker - 124

€27,50
Met dit kikker kostuum laat je iedereen groen zien van jaloezie. Leuk voor een thema feest: ga verkleed als kikker en laat je de hele avond kussen, in de hoop dat je zal veranderen in een prins. De kroon heb je alvast op.
Een prachtig beest uit Afrika, nu in de dierentuin van Incognito. Een lekker aaibaar kostuum wat zó herkenbaar is. Dierenpak voor een themafeest of de carnaval!
Een echte knuffel beer
Wat een geweldig dierenpak! En zelfs die kop over jouw hoofd is goed te doen. Maak reclame voor je winkel of moedig je club aan in dit kostuum. Of wat dacht je van een ochtendje op een kinderdagverblijf?
Mascotte pak huren? Met een mascotte kostuum aan, kun jij je onherkenbaar uitleven als bv een varken. Entertain het publiek en laat iedereen je knuffelen in dit aaibare en zachte varkenskostuum. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie.
Deze draak is vooral heel schattig. Dit kostuum is ideaal voor een leuk dieren themafeest. Ook leuk voor op een school om een verhaal beeldend te vertellen.

Kangoeroe - 119

€30,00
Kangoeroes komen vooral voor in Australië en Nieuw-Guinea. Dit kostuum wordt vaak verhuurd om mensen uit te zwaaien die naar dat continent gaan.
Dit kostuum is ideaal voor een leuk dieren themafeest.
Deze bijen steken niet! Ze zijn alleen maar lollig in deze outfit. Fijne kostuums voor naar het carnaval of een dieren thema feest.
De films van Spiderman kent iedereen. Deze Superheld heeft bijzondere krachten en probeert de wereld te verbeteren. Met dit pak kun je bij elk thema feest verschijnen.
Catwoman heeft haar debuut gemaakt in de films van Batman. Ook een film helden kostuum

Vlieg - 112

€25,00
Irritant en belangrijk insect, dat kan niemand ontkennen. Dit kostuum van een vlieg is geweldig om te dragen met Halloween of op een dierenfeestje. Je bent zo super origineel verkleed.

Eekhoorn - 110

€30,00
Een bijzonder knaagdier. Dit kostuum is ideaal voor een leuk dieren themafeest. Ook leuk voor op de peuterspeelzaal om een verhaal meer kracht bij te zetten in dit beestenpak.
Lief geel kuiken. Tweety is een animatiefilmfiguur uit de Looney Tunes. Zijn naam is een samentrekking van "sweetie" en "tweet". Kijk dat grote hoofd, succes verzekerd. Je gezicht is gelukkig wel vrij.
In dit kostuum van een olifant heb je de 'grootste' lol op elk themafeest. Het hoofd van de olifant draag je als een capuchon. Bij dit kostuum is je gezicht vrij. Naast dit dierenpak hebben we nog veel meer leuke dieren, neem eens een kijken.
Er staat een paard in de hal, dat was een echte carnavalskraker! Eén van de dierenkostuums van Incognito die wij te huur hebben. Dit is een paardenoutfit voor één persoon, wel zo handig. Je gezicht is wel helemaal bedekt, dus je houdt het niet heel lang

Pinguin - 106

€20,00
De obers uit de dierenwereld. Dit pinguin kostuum is echt heel cool! Lekker luchtig en simpel pak. Je komt ze nog weleens tegen bij het carnaval, maar is ook ideaal voor een leuk dieren themafeest.
Tijgertje!
Gevaarlijk beest maar ook een figuur uit het boek Winnie the Pooh! En daar is hij niet zo gevaarlijk...
Een makkelijk kostuum die het gezicht vrij laat, dus je kan wel een drankje drinken.
Mascotte pak huren? Met een mascotte kostuum aan, kun jij je onherkenbaar uitleven als bv een papagaai. Entertain het publiek en laat iedereen je knuffelen in dit aaibare en zachte vogelkostuum. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »