Carnavalskleding en kostuums huren

Bij ons vind je de grootste collectie carnavalskleding en accessoires die u kunt huren. Maar we hebben ook een flinke collectie kostuums en accessoires om te kopen. Kom langs of huur je carnavals outfit per POST

Kangoeroe - 119

€30,00
Kangoeroes komen vooral voor in Australië en Nieuw-Guinea. Dit kostuum wordt vaak verhuurd om mensen uit te zwaaien die naar dat continent gaan.
Dit kostuum is ideaal voor een leuk dieren themafeest.
Deze bijen steken niet! Ze zijn alleen maar lollig in deze outfit. Fijne kostuums voor naar het carnaval of een dieren thema feest.
De films van Spiderman kent iedereen. Deze Superheld heeft bijzondere krachten en probeert de wereld te verbeteren. Met dit pak kun je bij elk thema feest verschijnen.
Catwoman heeft haar debuut gemaakt in de films van Batman. Ook een film helden kostuum

Vlieg - 112

€25,00
Irritant en belangrijk insect, dat kan niemand ontkennen. Dit kostuum van een vlieg is geweldig om te dragen met Halloween of op een dierenfeestje. Je bent zo super origineel verkleed.

Eekhoorn - 110

€30,00
Een bijzonder knaagdier. Dit kostuum is ideaal voor een leuk dieren themafeest. Ook leuk voor op de peuterspeelzaal om een verhaal meer kracht bij te zetten in dit beestenpak.
Lief geel kuiken. Tweety is een animatiefilmfiguur uit de Looney Tunes. Zijn naam is een samentrekking van "sweetie" en "tweet". Kijk dat grote hoofd, succes verzekerd. Je gezicht is gelukkig wel vrij.
In dit kostuum van een olifant heb je de 'grootste' lol op elk themafeest. Het hoofd van de olifant draag je als een capuchon. Bij dit kostuum is je gezicht vrij. Naast dit dierenpak hebben we nog veel meer leuke dieren, neem eens een kijken.
Er staat een paard in de hal, dat was een echte carnavalskraker! Eén van de dierenkostuums van Incognito die wij te huur hebben. Dit is een paardenoutfit voor één persoon, wel zo handig. Je gezicht is wel helemaal bedekt, dus je houdt het niet heel lang

Pinguin - 106

€20,00
De obers uit de dierenwereld. Dit pinguin kostuum is echt heel cool! Lekker luchtig en simpel pak. Je komt ze nog weleens tegen bij het carnaval, maar is ook ideaal voor een leuk dieren themafeest.
Tijgertje!
Gevaarlijk beest maar ook een figuur uit het boek Winnie the Pooh! En daar is hij niet zo gevaarlijk...
Een makkelijk kostuum die het gezicht vrij laat, dus je kan wel een drankje drinken.
Mascotte pak huren? Met een mascotte kostuum aan, kun jij je onherkenbaar uitleven als bv een papagaai. Entertain het publiek en laat iedereen je knuffelen in dit aaibare en zachte vogelkostuum. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie.
Je kan van alles promoten in dit mascotte kostuum of je kan je sportteam aanmoedigen. Het pak draagt verbazend comfortabel met die kop helemaal over je gezicht. En je bent echt niet herkenbaar.
Deze mascotte Aap is lekker zacht en aaibaar. Dit beestenkostuum bestaat uit een pak met een groot hoofd en voeten. Eén van de vele dieren kostuum in onze collectie.
De knuffel kikker is uitermate geschikt om promotie werk te doen voor je bedrijf, het is nl. een mascotte kostuum
Deel bijvoorbeeld flyers uit en ga op de foto met kinderen om reclame te maken.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »