Halloween kostuums huren

REUZE AANBOD HALLOWEEN KLEDING EN Accessoires
De leukste en de meest originele Halloween kleding vind je bij Incognito-Kledingverhuur! Griezel & Halloween kostuums voor iedereen. Alles is beschikbaar om er een bloedstollend griezelfeest van te maken! We

Harley Quinn is een fictieve superschurk uit de strips van DC Comics. Ze is ook een van de weinige personages die haar debuut in een animatieserie maakte. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker. Leuke outfit voor een horrorfee
Het lijkt een sprookje maar dat is het niet.... Of misschien een heel eng sprookje. Deze kabouter is het verkeerde pad ingeslagen en jaagt nu iedereen de stuipen op het lijf! Je bent heel origineel in dit kostuum met de Halloween en iedereen zal jou griez
De dag van de doden. De dag dat zielen terugkeren op aarde. Kenmerkend zijn de skulls en bloemen.
In Mexico verkleden de mensen zich en jij kunt dit kostuum heel goed aan met Halloween!
Chucky staat bekend om zijn verschijning in de horror film Child's Play. Deze moordlustige pop jaagt iedereen het stuipen op het lijf. Een geweldig kostuum voor Halloween!

Het kostuum bestaat uit een tuinbroek, shirt en masker.
Onherkenbaar en angstaanjagend spook. In dit kostuum ben jij de engste van de avond. Het kostuum bestaat uit een doorschijnende jurk met masker.

Leuk voor halloween
Freddy Krueger is dé enge gast uit de serie horrorfilms "A Nightmare on Elm Street" Met dit kostuum zal je iedereen de stuipen op het lijf jagen. Geweldig voor Halloween of een ander eng verkleedfeest.

Het kostuum van Freddy Krueger bestaat uit ...
Jaag iedereen de stuipen op het lijf of maak ze juist heel hard aan het lachen in deze griezelige clowns-outfit. Maak het nog spookachtiger met wat nep spinnenweb.
Deze zwarte koningin is lekkerGothic. Ze is eng maar ook wel weer mooi! Als koningin van de nacht jaag je iedereen de stuipen het lijf. Trick or treat!
Piraten zijn al best eng en deze Halloween-piraat helemaal. Het spookschip van pirates of the caribbean is er niets bij. Een kostuum dat uit vele onderdelen bestaat en waar je zeker mee voor de dag kunt komen.
Duivels griezelige outfit. Deze dame is niet van plan thuis te blijven maar zal een aantal slachtoffers zoeken.....In deze outfit ben je klaar voor Halloween!
Halloween artikelen nodig? Wij hebben heel veel Halloween accessoires te koop. Kom langs in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort!
Lekker griezelen in deze bruidsjurk met natuurlijk een zwart bruidsboeket. De bruid van Dracula of de bruid die door Jason vermoord wordt? Wie zal het zeggen? Trek jij deze jurk aan?
Een weerwolf is een mythologisch figuur die 's nachts in een wolf verandert en mensen en dieren verslindt. De mythe van de weerwolf is onderwerp van talrijke horrorverhalen en -films. Perfect kostuum voor de Halloween!
Dit gorilla kostuum is erg leuk voor een verkleedfeest met bijvoorbeeld een dierentuin thema. Met dit kostuum ben je volledig incognito, want je gezicht is bedekt. Ook wel een beetje eng!
Duivels griezelige outfit. Echt eng hoor zo'n groot hoofd. Simpele rode cape met rubberen masker en als accessoire de bekende drietand. Je bent klaar voor Halloween!
Griezelen in het koude Transsylvanië. Komt Dracula daar ook niet vandaan? In dit Halloweenkostuum jaag je mensen zeker de stuipen op het lijf en dat is toch de bedoeling?
Zowel voor een historisch feest als een griezelige Halloween-party te gebruiken. Extra eng als stel!
De outfits zijn natuurgetrouw historisch.
Horror kleding en nog duizenden andere kostuums bij ons te huur in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur simpel per POST
Halloween versiering nodig? Wij hebben heel veel Halloween artikelen te koop. Kom langs in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort!
Zie er samen duivels goed uit in deze bij elkaar passende outfits. En het draagt ook nog makkelijk. Prima Halloween kostuums om anderen schrik aan te jagen.

Spin - 111

€18,00
Dit spinnen pak is best een beetje griezelig met al die pootjes. Wie is er niet bang voor spinnen? Met die lange poten, vooral vrouwen vinden het echt eng.
Deze geestige geesten spoken er op los! Echt enge Halloween kostuums om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.
Het kostuum bestaat uit een doorzichtige jurk, doek en masker
Als deze Tattoo johnny steel jij de show op een Halloween feest. Lekker griezelen met dit enge kostuum met masker. Ga anders naar Halloween in dit Fantasie kostuum.
Mooie kleding in glimmende blauwe en gouden stof voor een thema feest. Ook op een basis school leuk te gebruiken bij een project. Leuk om als duo op te treden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »