Halloween kostuums huren

REUZE AANBOD HALLOWEEN KLEDING EN Accessoires
De leukste en de meest originele Halloween kleding vind je bij Incognito-Kledingverhuur! Griezel & Halloween kostuums voor iedereen. Alles is beschikbaar om er een bloedstollend griezelfeest van te maken! We

Brrr! Waar komt deze engerd vandaan? Dit kostuum is leuk voor halloween feestjes, maar ook voor thema feesten met de kleur groen.
Halloween is de perfecte tijd om rond te spoken. Jaag iedereen de stuipen op het lijf als paars monster. Ook de dames die hij bij zich heeft zijn ook om te griezelen.
Voor de Halloween is dit een prima kostuum. Je bent totaal onherkenbaar en kan iedereen de stuipen op het lijf jagen!
The Addams Family is een familie bedacht door een Amerikaanse striptekenaar. De familie verscheen oorspronkelijk in een reeks strips, maar inmiddels bestaan er ook films, televisieseries en computerspellen over de familie. Leuke,herkenbare kostuums, zeker
Halloween masker nodig? Wij hebben enge maskers en nog veel meer Halloween artikelen te koop. Kom langs in de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort!
Een mooie tegenstelling. Goed of slecht! Leuk voor een themafeestje. En ook naar de carnaval ga je zo als een origineel stel.

Vlieg - 112

€25,00
Irritant en belangrijk insect, dat kan niemand ontkennen. Dit kostuum van een vlieg is geweldig om te dragen met Halloween of op een dierenfeestje. Je bent zo super origineel verkleed.
De groene heks uit Wicked en nog duizenden andere kostuums te huur bij Incognito, de grootste en gezelligste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur simpel per POST
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »