Kom als duo kleding huren

Als stel naar een verkleedfeest? Incognito Kledingverhuur zet de leukste voor je op een rij: Bert en Ernie, Ed en Willem Bever, Asterix en Obelix en ga zo maar door. Kom gezellig naar de grootste feestwinkel van de regio en neem je vrienden mee.

Blues brothers kostuum huren. Naast artiesten kostuums hebben we duizenden andere outfits te huur. Kom langs in onze mega feestwinkel bij Amersfoort of huur je kostuum per POST
Deze superhelden staan bekend als Superman & Superwoman. Van deze superhelden zijn verschillende strips gemaakt en daarnaast ook meerdere films.
Ga met carnaval verkleed als je grootste superheld. Ook leuk voor een superhelden thema feest.
Bert & Ernie zijn het bekende duo uit de kinderserie Sesamstraat. Uit deze serie komen ook de figuren Elmo, Koekiemonster en Super Grover. Naast deze kostuums moet je dan alleen nog de stemmetjes oefenen.
Love, peace and happiness. Terug naar de jaren '60 , naar de flower power tijd, in deze prachtige hippie outfits. Echt originele outfits uit de sixties.
Peppi en Kokki was een Nederlands komisch duo uit de jaren 70. De eenvoudige verhaaltjes draaien om twee matrozen die korte avonturen beleven.
Shrek is een grote groene Oger die prinses Fiona moet bevrijden uit een groot kasteel. Tijdens hun terugreis wordt Shrek verliefd op prinses Fiona. Leuke Disney kostuums voor een stel.
Suske en Wiske is een Vlaamse stripreeks die in Vlaanderen en Nederland heel erg populair zijn. Ga als stel verkleed met carnaval als deze stipfiguren.
Figuren uit het bekende Belgische kinderprogramma. Doe de kabouterdans met gegarandeerd succes, natuurlijk vooral een succes bij kinderen! De kostuums zijn heel compleet en dragen makkelijk en luchtig.
Pipo de Clown werd bekend door de gelijknamige Nederlandse televisieserie in de jaren '60
Andere personages uit de serie zijn Klukkluk en de Dikke deur. Al deze kostuums zijn te huur bij ons. Lekker nostalgisch! Leuke pakken voor een themafeest.
De Romeinen waren stoere mannen en veroverden alles wat ze konden. Het zijn dus kostuums voor stoere kerels. De kleding van de Romeinen wordt ook vaak gebruikt om het Bijbelse verhaal te verbeelden met de Kerst. Reserveer ze dus op tijd!
Mooie historische set uit de tijd van koning Arthur. Deze kruisridder en zijn hofdame. Een leuke combinatie voor een thema feest of ga samen naar de carnaval! Ook te gebruiken in een historisch toneelstuk.
Waan je op de oevers van de Nijl in de tijd van de oude Egyptenaren in deze mooie kostuums. Deze pakken zijn heel geschikt voor een themafeest of ga zo naar de carnaval.
Incognito heeft veel kostuums te huur van TV en filmhelden, b.v. deze uit de Fabeltjeskrant die in de jaren '60-'70 op tv was. Kom zelf kijken en passen in Leusden!
Nu we weer in de picture zijn bij de formule één met Max Verstappen, is het leuk om als een coureur verkleed te gaan en een pitspoes mee te nemen. Makkelijke kostuums met veel effect.
Uit de televisieserie Swiebertje, die uitgezonden werd door de NCRV in de jaren '60 en '70. Wil je back to the seventies dan kan je ook in deze kostuums. Of doe een leuke schetch als deze types. Uiteraard hebben we Swiebertje ook.
Regeer over de avond in dit winterse koningskostuum en koninginnen kostuum. De koning in een stoer pak met lange baard en pruik. De koningin in ijstinten.
Hugh Hefner en zijn playboy bunny's. Wie kent hem niet!?
Hugh Hefner was een Amerikaanse tijdschrift-uitgever. Hij was de oprichter van het erotische blad Playboy en is daar heel rijk en beroemd mee geworden. Hij kwam altijd in zijn kamerjas in het nieuw
Aladdin & Jasmine uit de bekende Disney film 'Aladdin'
Met een paar keer wrijven over de magische lamp wordt het gegarandeerd een betoverende avond. Natuurlijk werken de prachtige outfits dan ook mee!
Heb jij een historisch feest? Ga dan verkleed als Cleopatra de koningin van het oude Egypte. Of als Julius Caesar, die het Romeinse rijk leidde. Deze kostuums en nog heel veel andere kleding te huur bij Incognito.
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts. De pruik is te koop in onze shop.
Soul is een muziek stroming uit de jaren '50 / '60. Swingende muziek ontstaan uit de gospelkoren. De bijbehorende kleding was netjes en uitgedacht, heel anders dan bij de hippies.
Deze bekende fictieve kinderhelden van Disney laten ook veel grote mensen weer kind zijn. Leuk voor een feestje met als thema Disney, bekende figuren of stripfiguren.
Mario en zijn jongere broer Luigi zijn videospel-personages. Aangezien Mario de mascotte van Nintendo is, is hij het bekendste personage uit een videospel Mario Bros. Komische kostuums uit de jaren '90

Leuk om als setje verkleed te gaan samen met een v
Barbie & Ken zijn het middelpunt van elke gelegenheid. Barbie was het rolmodel voor vele kleine meisjes, maak nu die kleine meisjesdroom waar en tover jezelf om tot Barbie en zoek jouw Ken.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »