Kom als duo kleding huren

Als stel naar een verkleedfeest? Incognito Kledingverhuur zet de leukste voor je op een rij: Bert en Ernie, Ed en Willem Bever, Asterix en Obelix en ga zo maar door. Kom gezellig naar de grootste feestwinkel van de regio en neem je vrienden mee.

Van Alice in wonderland is een animatiefilm, musical en een film gemaakt.
Alice vlucht wonderland in om te ontkomen aan haar gedwongen verloving. Daar komt ze de Mad Hatter tegen die haar helpt. Bijzondere kostuums voor een bijzonder feest
Wie kent de film Grease niet! Over de liefde tussen Sandy en Danny op de Rydell High school in Amerika in de jaren '50. De boys in hun T-birdjasjes en de meiden als Pink Ladies.
Marilyn Monroe en James Dean. Stijl iconen uit de jaren '50. Marilyn met haar blonde krullen en witte jurkje is vandaag de dag nog steeds een inspiratie voor veel vrouwen. James Dean met een zwart leren jasje, vetkuif en sigaret tussen de lippen. Stoere o
Kerst is pas compleet met een levende kerststal op een kerstmarkt.
Incognito heeft ook kostuums voor de wijzen uit het Oosten, herders en Romeinen
Ga als heer en steel alle harten of wees een dame en laat iedereen op je azen. Deze leuke kaartspel kostuums zijn perfect voor een stel. Koning en Koniging, echt een bijzondere outfits.
Peace, love and happiness. Terug naar de jaren sixties in deze prachtige hippie outfits. Echt originele outfits uit de flower power tijd
Batman en zijn hulpje Robin zijn superhelden die samen al verschillende films op hun naam hebben staan. Gewilde kostuums voor een superhelden feest.
Terug naar de jaren '80 en '90, wie weet het nog? Friends was toen voor het eerst op de TV, met een Nokia telefoon was je cool en iedereen spaarde Flippo's. Ook de kleding was heel anders....
Austin Powers is de hoofdpersoon in een reeks komische parodiefilms op de spionnenfilms uit de jaren 60/70, zoals James Bond en The Saint. De sfeer van de film is echt Seventies en je kan dan ook heel goed in dit kostuum naar een jaren 60- 70 feest. Ga al
Asterix en Obelix zijn de hoofdpersonen uit een Franse stripreeks, die zich afspeelt in Gallië. Asterix is klein en slim en zijn beste vriend Obelix is groot en sterk.
Naast deze kostuums hebben we nog meer figuren uit deze strip, dus je kan als een gro
Grootgebracht door de apen in het oerwoud beleefd hij veel avonturen, die in strips en films worden getoond. Tarzan staat bekend om zijn wilde haren en gespierde lichaam. Super leuk kostuum voor carnaval of een ander leuk thema feest.
Smurfin & Gargamel zijn de twee tegenpolen in de bekende kindertelevisieserie 'De Smurfen'.
Zij beleven allemaal avonturen samen met de andere smurfen en de Grote Smurf. Makkelijke kostuums voor een themafeest of de carnaval.
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren '70. Huisvriend Jeroentje werd bekend om zijn grapjes, begroet iedereen met de kreet "Hoi Pipeloi!" . De Rode Kater is de kat van het gezin.
Echt originele kostuums!
Wie kent deze beroemde Disneyfiguren niet! Samen beleven ze de mooiste avonturen. Voor een striphelden feest ben je klaar met deze kostuums en iedereen zal je herkennen.
Asterix en Obelix, de Galliërs beleven de meest leuke avonturen wanneer zij de Romeinen proberen te verslaan.
In deze avonturen speelt de Bard Kakefonix op zijn harp en zingt een lied tot ieders verdriet. Ga verkleed als deze Bard als je durft! En neem d
Belle en het Beest zijn de populaire Disneyfiguren uit de gelijknamige tekenfilm. Het Beest raakt bevriend met Belle en uiteindelijk trouwen ze. Wie wil er nou niet verkleed gaan als de hoofdpersonen uit een echte Disney klassieker.
Prachtige kostuums wa
Barney en Betty zijn figuren uit de tekenfilmserie the Flintstones. Het speelt in de prehistorie waar ze allemaal vernuftige, primitieve uitvindingen hebben. De kostuums zijn makkelijk en primitief én heel herkenbaar.
Western is één van de vele thema's in onze feestwinkel. Kom zelf kijken en passen in ons enorm grote verhuurbedrijf of bestel je outfit per post.
Oosters kostuum setje, voor een sprookjesthema. Dit zijn goed matchende kostuums om als duo naar een oosters themafeest te gaan.
Wie herinnert zich "November rain" nog? De hit in de jaren '90. Ga als je muziek held Axl Rose of de gitarist Slash. 
Incognito heeft de kostuums!
Dit mooi vallende glitterpak in blauw of goud is perfect voor elk disco- of themafeestje. En ook als quiz master maak je zeker indruk.
Huur je kerstkostuum bij Incognito in Leusden bij Amersfoort. De grootste verhuurder van Nederland, al vele jaren. We hebben alles voor jouw themafeest!
Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppen-animatieserie van Lubomír Beneš over twee onhandige, maar vindingrijke klussers.
Waar is Wally? Wally is de hoofdfiguur in de populaire jeugdboekenserie getekend door de Engelsman Martin. Andere figuren zijn Tovenaar Witbaard en Wendy. Leuke originele pakken voor een themafeest.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »