Stripfiguren en tekenfilm outfits huren

Kostuums huren van stripfiguren en tekenfilm karakters. Kleding lenen voor Comic figuren en Animatie personages, het kan allemaal. Natuurlijk hebben we ook Striphelden pakken te huur. Anime en cosplay kostuums voor de verhuur is in ontwikkeling.

Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppen-animatieserie van Lubomír Beneš over twee onhandige, maar vindingrijke klussers.
Kostuums uit de Disney tekenfilm Frozen te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Peppi en Kokki was een Nederlands komisch duo uit de jaren 70. De eenvoudige verhaaltjes draaien om twee matrozen die korte avonturen beleven.
Iedereen krijgt trek in een hamburger als ze jou zien in deze clownsoutfit. Leuk carnavals kostuum maar ook als het feestthema over eten gaat.
Makkelijke kostuums uit de TV serie Teletubbies. Kindervrienden Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa beleven allerlei eenvoudige avonturen in en rond hun huis in een felgroen heuvellandschap.
De zeeman, die supersterk wordt, na het eten van spinazie. Hij redt voortdurend zijn vriendinnetje Olijfje. Bekend van tekenfilm en stripverhalen. Leuke kostuums die een succes zijn op elk themafeest en ook met de carnaval.
Superleuk kabouterjurkje met mutsje. Weer zo'n leuke outfit voor de carnaval! Samen met je vriendin ben je zo heel origineel.
SpongeBob SquarePants uit de tekenfilmserie. De wereldberoemde gele tekenfilm figuur uit de zee. Leuk om kinderen mee te verrassen op een feestje of voor een vrijgezellenfeest.
Minion kostuum uit de gelijknamige animatiefilm uit 2015.  Leuk voor op kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes of foute party's.
Figuren uit het bekende Belgische kinderprogramma. Doe de kabouterdans met gegarandeerd succes, natuurlijk vooral een succes bij kinderen! De kostuums zijn heel compleet en dragen makkelijk en luchtig.
Uit de bekende Belgische kinderserie Kabouter Plop komen deze twee figuren. Lui is postbode van beroep en na de uitspraak "Ik word daar zo moe van" valt hij meestal direct in slaap. De ander is Klus.
Hellboy outfit en nog duizenden andere kostuums te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren 70. De Rode Kater is de kat van het gezin Tromp. Hij zit meestal op de bank in de woonkamer en staat bekend om zijn filosofische kijk op het leven.
Als stripfiguur kom je goed bi
Marge Simpson is een tekenfilmfiguur uit de tekenfilm The Simpsons. Ze is de vrolijke en geduldige vrouw van Homer.
Simpel kostuum die iedereen herkent! Voor als je een stripfiguren themafeestje hebt.
Zeg Roodkapje waar ga je heen? Naar een thema feest of de carnaval! Misschien komt je nog wel een boze wolf tegen.. Leuk jurkje met een rode cape met muts.

Boze wolf - 528

€27,50
De wolf verkleed als oma uit het sprookje van Roodkapje. Maar grootmoeder wat heeft u grote tanden........
Ga als setje met roodkapje naar het carnaval of een themafeest. Bij het wolvenmasker is het gezicht vrij, wel zo handig met een drankje.
De Marsupilami is één meter groot en voorzien van een zeer behendige staart. Iedereen kent deze stripfiguur natuurlijk! Hij werd het eerst gezien bij Robbedoes. In dit pak val je zeker op!
Jan, Jans en de kinderen was een wekelijkse strip van Jan Kruis in de jaren '70. Huisvriend Jeroentje werd bekend om zijn grapjes, begroet iedereen met de kreet "Hoi Pipeloi!" . De Rode Kater is de kat van het gezin.
Echt originele kostuums!
Verover de wereld zeeën als Kapitein in dit schitterende piratenkostuum. Het kostuum is zeer compleet en luxe.
Met de rode jas ben je een opvallende verschijning op elk thema feest en met de carnaval kan niemand om je heen.
Belle en het Beest zijn de populaire Disneyfiguren uit de gelijknamige tekenfilm. Het Beest raakt bevriend met Belle en uiteindelijk trouwen ze. Wie wil er nou niet verkleed gaan als de hoofdpersonen uit een echte Disney klassieker.
Prachtige kostuums wa
Wickie de Viking, de kleine maar oh zo slimme kinderheld uit de seventies. Door met zijn vinger langs zijn neus te wrijven geeft hij aan dat hij een goed idee heeft. Leuk kostuum voor op een striphelden feestje.
Pluizig Hamsterkostuum
Beroemd dierenkostuum dat kan hamsterennnnn! Omdat hij een hamster is, wordt hij veel verhuurd voor de "Hamsterdagen"bij de AH. Maar het is natuurlijk ook een stripfiguur als Knabbel of Babbel.
Tekenfilmfiguur uit Alice in Wonderland. Alice volgt hem in het konijnenhol in Wonderland en beleefd veel avonturen. Dit kostuum heeft een kop die je hele gezicht bedekt, dus je bent lekker onherkenbaar! Paaseitje kan deze haas net zo goed verstoppen
Stoer superhelden kostuum voor, uiteraard een vrouw. Eén van de superhelden kostuums die je bij Incognito kan huren en waarmee je zeker succes zal hebben.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »