Stripfiguren en tekenfilm outfits huren

Kostuums huren van stripfiguren en tekenfilm karakters. Kleding lenen voor Comic figuren en Animatie personages, het kan allemaal. Natuurlijk hebben we ook Striphelden pakken te huur. Anime en cosplay kostuums voor de verhuur is in ontwikkeling.

Dorus maakte kleine gewone dingen tot groot geluk. In deze stofjas, altijd met een bloem en bolhoedje ben je al een heel eind. Maak het af met een snor en wandelstok en je hebt een perfect kostuum uit de jaren'60
Bob de Bouwer is een Engelse animatieserie voor kinderen die draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker.
Hij fikst alles en staat voor iedereen klaar. Dus dat verwacht iedereen van jou in dit kostuum! Voor kinderen natuurlijk een held.
De Bereboot was midden jaren '70 razend populair op de TV. De serie gaat over een boot met een bemanning bestaande uit drie beren: Kapitein Brom, Maatje en Brilbeer. Ze beleven allerlei avonturen, waarbij ze vele vreemdsoortige eilanden aandoen.
De kostu
Batman en zijn hulpje Robin zijn superhelden die samen al verschillende films op hun naam hebben staan. Gewilde kostuums voor een superhelden feest.
Barbie & Ken zijn het middelpunt van elke gelegenheid. Barbie was het rolmodel voor vele kleine meisjes, maak nu die kleine meisjesdroom waar en tover jezelf om tot Barbie en zoek jouw Ken.
Zij zijn groot en ik is klein. Calimero is een tekenfilmfiguur, een klein zwart kippenkuiken in een gezin met verder enkel gele kuikens. Op zijn kop draagt hij een halve eierdop met een barst. Het gezicht is verder vrij op een snavel na.
Suske en Wiske is een Vlaamse stripreeks die in Vlaanderen en Nederland heel erg populair zijn. Ga als stel verkleed met carnaval als deze stipfiguren.
Asterix en Obelix zijn de hoofdpersonen uit een Franse stripreeks, die zich afspeelt in Gallië. Asterix is klein en slim en zijn beste vriend Obelix is groot en sterk.
Naast deze kostuums hebben we nog meer figuren uit deze strip, dus je kan als een gro
Asterix en Obelix, de Galliërs beleven de meest leuke avonturen wanneer zij de Romeinen proberen te verslaan.
In deze avonturen speelt de Bard Kakefonix op zijn harp en zingt een lied tot ieders verdriet. Ga verkleed als deze Bard als je durft! En neem d

Tante Til - 202

€25,00
De Familie Knots was een jeugdtelevisieprogramma van de NCRV; het werd uitgezonden van 1980 tot 1984.
De excentrieke Tante Til (voluit: Mathilde) is kunstschilderes. Ze draagt altijd een grote roze jurk, een roze hartjesbril en ze rookt haar sigaret...
Barney en Betty zijn figuren uit de tekenfilmserie the Flintstones. Het speelt in de prehistorie waar ze allemaal vernuftige, primitieve uitvindingen hebben. De kostuums zijn makkelijk en primitief én heel herkenbaar.
Fred en Wilma zijn de hoofdfiguren uit de tekenfilmserie the Flintstones. Het speelt in de prehistorie waar ze allemaal vernuftige, primitieve uitvindingen hebben. De kostuums zijn makkelijk en primitief én heel herkenbaar.
Lief geel kuiken. Tweety is een animatiefilmfiguur uit de Looney Tunes. Zijn naam is een samentrekking van "sweetie" en "tweet". Kijk dat grote hoofd, succes verzekerd. Je gezicht is gelukkig wel vrij.
Shrek is een grote groene Oger die prinses Fiona moet bevrijden uit een groot kasteel. Tijdens hun terugreis wordt Shrek verliefd op prinses Fiona. Leuke Disney kostuums voor een stel.
Deze superhelden staan bekend als Superman & Superwoman. Van deze superhelden zijn verschillende strips gemaakt en daarnaast ook meerdere films.
Ga met carnaval verkleed als je grootste superheld. Ook leuk voor een superhelden thema feest.
Sneeuwwitje is bekend van de gelijknamige Disney film Sneeuwwitje. Het kostuum van Sneeuwwitje bestaat uit een herkenbaar jurkje. De pruik kan je bij ons kopen. Maak het feest compleet en huur er ook nog 7 dwergen bij.
De films van Spiderman kent iedereen. Deze Superheld heeft bijzondere krachten en probeert de wereld te verbeteren. Met dit pak kun je bij elk thema feest verschijnen.
Catwoman heeft haar debuut gemaakt in de films van Batman. Ook een film helden kostuum
Pooh Beer zoals hij ook wel genoemd wordt is dol op honing. Samen met zijn vriendjes beleefd hij veel avonturen in het Honderd Bunderbos. Het kostuum voor deze beer is zo leuk en aaibaar.
Peter Pan is vooral bekend van het avontuur waarin hij de Londense kinderen Wendy, Michiel en Jan Schat meeneemt naar Nooitgedachtland en het opneemt tegen de piraat kapitein Haak. Tinkerbell helpt hem daarbij.
Leuke kostuum voor een themafeest maar ook
Een ezel stoot zich in het algemeen....Zo dom is hij dus nog niet! De ezel Iejoor is bekend van de film met Winnie de Poeh. Deze vriend van Winnie is een pessimistische, sombere, oude, mooie, gedeprimeerde, grijze ezel. Maar als kostuum brengt hij alleen
Het huis van Dorothy wordt door de tornado weggeblazen naar het magische land van Oz. Dorothy, de blikkenman, de vogelverschrikker en de bange leeuw beleven daar grote avonturen.
Charlie Brown is de hoofdpersoon uit de Amerikaanse stripreeks ‘Peanuts’ . Ook wel bekend van zijn hondje Snoopy. Naast dit kostuum hebben we ook Wendy, het vriendinnetje van Charlie Brown. Leuk om als stel verkleed te gaan.
Captain America is een superheld uit de strips van Marvel Comics. Captain America heeft buitengewone superkrachten zoals de meeste superhelden. Stoer kostuum om helden daden in te verrichten.

Angry Bird - 141

€27,50
Angry Birds is een computerspel, waarin spelers met een katapult boos kijkende vogels moeten lanceren om in wankele constructies verschanste, groene varkens te vernietigen. Iedereen heeft het weleens gespeeld.
Wees nu zelf een Angry Bird en verkleed je i
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »