Carnavalskleding en kostuums huren

Bij ons vind je de grootste collectie carnavalskleding en accessoires die u kunt huren. Maar we hebben ook een flinke collectie kostuums en accessoires om te kopen. Kom langs of huur je carnavals outfit per POST

Zigeuner kleding en nog duizenden andere kostuums bij ons te huur in de grootste en gezelligste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur simpel per POST
Ma Flodder en nog duizenden andere kostuums huren bij Incognito, de grootste en gezelligste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom langs of huur simpel per POST
Prinsen outfit en nog duizenden andere kostuums te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Kostuums uit het sprookje Doornroosje te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Vrijheid en Blijheid, terug naar de jaren '60 . Naar de flower power tijd, in deze mooie hippie outfit. Echt originele outfit uit de sixties.
Love, peace and happiness. Terug naar de jaren '60 , naar de flower power tijd, in deze mooie hippie outfit. Echt originele outfit uit de sixties.
Deze dame is niet voor de poes, zij temt de leeuwen! Een gevaarlijk beroep maar ook heel leuk want iedereen bewonderd haar! Ga jij zo verkleed naar een themafeestje? Dan zal je zeker succes hebben!
Sherlock Holmes, de pijp rokende superspeurder uit Londen. De scherpzinnige speurder behoort inmiddels tot de bekendste personages ter wereld. De verhalen spelen zich af in het eind van de 19de eeuw.
Het kostuum is heel compleet en iedereen zal je herke
Indiana Jones is een professor archeologie, avonturier en de hoofdpersoon in een reeks films. Het personage maakte zijn debuut in de film Raiders of the Lost Ark in1981. Het personage is het bekendst geworden door Harrison Ford, die Indiana Jones speelde
Kostuums uit de Disney tekenfilm Frozen te huur bij Incognito, de grootste feestwinkel van de regio Amersfoort. Kom gezellig langs of huur je kostuum per POST
Kijk wat een mooie outfits! Van alles gecombineerd tot een "foute" outfit. De panterjassen kunnen ook met andere kleuren gecombineerd worden voor weer een andere uitstraling. Leef je uit in ons megagrote verhuurbedrijf.
Dansen tot dat je er bij neervalt op super goeie muziek uit de seventies. Waan je in de jaren 70 in deze swingende outfits en ga terug naar de tijd van de disco.
In deze kostuums ben je op en top verkleed, zelfs met discoschoenen!
Terug naar de sixties, naar de flower power tijd, in deze hippie outfit. Deze oranje, paarse outfit is uitstekend geschikt voor een jaren 60 thema feestje.
Verkleed je in een kleurige poncho met franjes en zet een sombrero op, en je bent een Mexicaan! Een snor is los te koop in onze winkel om de look echt af te maken.
Uitstekende outfit voor een landen thema.
Get ready to boogy! Waan je in de seventies in deze swingende outfit en ga terug naar de tijd van de disco.
In dit kostuum ben je op en top verkleed, zelfs met discoschoenen!
Deze Chinese kostuums zijn erg leuk voor een themafeest of carnaval. Ga bij een landen thema eens in Aziatische kleding.


Dit kostuum bestaat uit een hes, broek, band, hoedje
Get ready to boogy! Waan je in de seventies in deze swingende outfits en ga terug naar de tijd van de disco.
In deze kostuums ben je op en top verkleed, zelfs met discoschoenen!
Wie weet het nog? Dat waren nog eens tijden met swingende muziek en extreme kleding. Alles mocht en alles kon toen. Maak er dus een leuke avond van op jouw thema feestje.
Love, peace and happiness. Terug naar de jaren '60 , naar de flower power tijd, in deze prachtige hippie outfits. Echt originele outfits uit de sixties.
Handen omhoog of ik schiet! Als politievrouw moet je stevig in je high heels staan. In deze outfit ben je een echte powergirl waar iedere boef bang voor is.
Snollebollekes is een feestact uit Best opgericht door cabaretier Rob Kemps en dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Het trio heeft zich toegespitst op het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Kemps beschrijft de muziek als 'een combinatie van moderne s
Terug naar de jaren '80 en '90, wie weet het nog? Friends was toen voor het eerst op de TV, met een Nokia telefoon was je cool en iedereen spaarde Flippo's. Ook de kleding was heel anders....
De Romeinen waren stoere mannen en veroverden alles wat ze konden. Het zijn dus kostuums voor stoere kerels. De Romeinse vrouwen hadden mooie gewaden! De kleding van de Romeinen wordt ook vaak gebruikt om het Bijbelse verhaal te verbeelden met de Kerst.
Op zoek naar een Eskimo pak voor carnaval? Heb je het ieder jaar koud met carnaval en wil je daar nu eindelijk eens wat aan doen?  Voor de mannen zijn er Eskimo kostuums te huur bij ons.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »