Carnavalskleding en kostuums huren

Bij ons vind je de grootste collectie carnavalskleding en accessoires die u kunt huren. Maar we hebben ook een flinke collectie kostuums en accessoires om te kopen. Kom langs of huur je carnavals outfit per POST

Eighties kleding huren. Dit jaren tachtig vrouwen kostuum is duidelijk geinspireerd op Madonna, de grote opkomende ster in de eighties. 
Een makkelijk kostuum met maximaal resultaat! Zo ga je naar een vakantie feestje in je eigen land.
Het kostuum bestaat uit: Streepshirt, gilet, bretels en een hoedje
Een makkelijk kostuum met maximaal resultaat! Zo ga je naar een vakantie feestje in je eigen land.
Het kostuum bestaat uit: Streepshirt, gilet, bretels en een baret
Een bijzonder dier van de Afrikaanse savannen die de meeste mensen alleen in de dierentuin zien. Verkleed je als dit dier en mensen kunnen hem nu aaien! Met zo'n hele kop over je hoofd hou je het niet heel lang vol op een themafeest maar het is wel een l
Terug naar de jaren '80 en '90, wie weet het nog? Friends was toen voor het eerst op de TV, met een Nokia telefoon was je cool en iedereen spaarde Flippo's. Ook de kleding was heel anders....
Harley Quinn is een fictieve superschurk uit de strips van DC Comics. Ze is ook een van de weinige personages die haar debuut in een animatieserie maakte. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker. Leuke outfit voor een horrorfee
Goed doorleefde schilder overalls met een kleurige "verfpruik" en een verfblik als een hoedje op je hoofd.
Je zult zeker succes hebben op een thema feestje!
Paars kostuum uit de vertellingen "duizend en één nacht" . Sprookjes uit het Midden Oosten over vliegende tapijten en de geest uit de fles.
De wereldberoemde kunstschilder uit de 17de eeuw in zijn werkkleding. Zullen ze deze figuur herkennen? Ik denk het wel! Hollandse meester van wereldformaat.
We hebben jaren 50 rock&roll kostuums en nog veel meer thema's! Kom passen in onze enorme feestwinkel bij Amersfoort of bestel je kostuum per post
Ga als R&R stel naar een fifties party en maak er een swingende avond van. Fijne complete verkleedkostuums waar je complimentjes over krijgt!
Het feest begint bij ons! Kom je swingende outfit bij ons uitzoeken en neem een stel vriendinnen mee, succes verzekerd.
Verkleden in jaren'50 stijl. Dat wordt een leuk feestje, met echt swingende muziek! Grease Lightning speelt ook in die tijd met John Travolta.
Bekende TV figuur uit de Britse serie Allo Allo. Dit kostuum vind je niet gauw ergens anders, dus je bent heel origineel als je zo verkleed gaat
Beveiligers kostuum. In dit kostuum kan je naar elk thema feest, alle deuren worden voor je geopend. Ook heel geschikt voor een beroepen thema.
Zuster Klivia is de hoofdpersoon uit de televisie serie: Ja zuster, Nee zuster uit de jaren '60. Later is er ook een musical en een film van gemaakt . Het is een ouderwets verpleegsters uniform.
Incognito heeft veel kostuums te huur van TV en filmhelden, b.v. deze uit de Fabeltjeskrant die in de jaren '60-'70 op tv was. Kom zelf kijken en passen in Leusden!
Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppen-animatieserie van Lubomír Beneš over twee onhandige, maar vindingrijke klussers.
Leger jurkje voor als je lekker stoer wil zijn. Top outfit voor de carnaval, die je leuk af kan maken met allerlei accessoires.
Het kostuum trek je aan als een broek. Zo lijkt het of je door een Schotse man gedragen wordt. Boven je heupen kan je zelf een outfit verzinnen of bij ons uitzoeken.
Grappig dierenkostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feest. Je zult zeker succes hebben! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig kostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Grappig dierenkostuum waar je de show mee steelt, op elk thema feestje een succes! En wat dacht je van de carnaval?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »